Timpul trecut

De multe ori am vrut să explic diverse „fenomene inexplicabile” ce se învârt în jurul nostru ca niște sateliți, noi, umanii, fiind soarele pe încălzirea „stelelor”. Poate nu aveam cunoştințele necesare în momentul acelui timp dar astăzi, tot mai clar, revăd obiectivele clare şi de aici rezultă că le ştiam destul de bine, cu toate că nici în ziua de azi nu-mi vine a crede în ce tipuri de scenarii a ajuns aceast Pământ.

Noblețea sa necuvântătoare şi înțelepciunea istorică a făcut ca omul să rodească ca un pom, din păcate populația, în un mare procent, neglijează aspectul moral sau măcar sănătatea ei ceea ce duce mereu la mulți pași în trecut, târând după ei şi prezentul dar mult mai incisiv, fără nici un drept distrugând viitorul altor generații.

În prima mea carte scrisă, „Naturopatia Geriatrica” am descris clar de ce se îmbolnăvește omul şi care este pericolul nostru, deoarece cei răi îi vor trage în abis și pe cei buni, pe acei oameni care au un cuvât de spus – chiar ca lideri – prin diverse mijloace simple (să nu credeți că omul nu poate reveni la normalitate) deoarece omul este foarte adaptabil în scurt timp și este foarte inventiv – o caracteristică foarte des folosită dar astăzi doar în materialism ceea ce aduce multă negativitate.

Această negativitate a ajuns în genă, deoarece îi trebuie doar șapte generații ca să devină recesivă, deci, cum observați este o durată scurtă pentru om ca energie, chiar în textele religioase scrie cu lux de amănunte această manifestare negativă și cum trebuie să ne apărăm, problema noastră este alta: libertatea.

Din câte știu orice extremă duce la autodistrugere.

Normal că vă veți întreba: chiar și bunătatea, iubirea? Răspunsul este cu majuscule: DA.

Gândiți-vă doar la copii răsfățați sau la cealaltă extremă copii fără nici un fel de ajutor, săraci.

Primi nu sunt adaptabili în majoritatea cazurilor, sistemul imunitar este anormal până la mari dezechilibrări, progeniturile lor sunt mai firave și cu mari tulburări comportamentale (cu toate că un părinte, nefiind de specialitate, nu le observă, apar mutații patologice, vor sprijin permanent, etc.

Cei săraci întotdeauna au o gândire mult mai profundă, sunt foarte rezistenți, adaptabili, au un mare grad reproductiv sănătos şi sunt mai ascultători, etc.

Punând în balanță cele două categorii, ca om, aş alege evolutiv cea de-a doua categorie reprezentativă pentru binele lumii şi al viitorului sau cel puțin i-aş susține, prin toate mijloacele, acest prezent nesigur.

În vremurile nu prea îndepărtate materialismul era echitabil împărțit, astăzi feudalismul primitiv – un remember- a devenit floarea simbol a puterii, a creației şi a idealismului, lucru inadmisibil deoarece se cheamă autodistrugere totală, acesta fiind și motivul real al îmbolnăvirilor lumești.

Partea artificială înăscută trebuie să dispară și să revenim la vechile tradiții și obiceiuri sănătoase prin a fi noi, noi care ne decidem soarta şi nu alții, iar această parte se face numai prin uniune implicativă și un caracter nobil, devotament, obiectiv clar şi…multă muncă, în toate sensurile alimentative.

Valorea unui om nu constă în starea lui materială ci în partea sa contributivă umană ținând cont de habitatul său și cele cinci principii de bază eubiotice.

Cine tine cont de acest Medicatrix va înlesni mult mai ușor cărarea vieții sale, ceea ce înseamnă că-şi va pune amprenta sa oriunde şi oricând, va fi un vizionar sau cel puțin un om de bază, având o bază mare va fi urmat şi de restul omenirii.

Toate aceste se pot obține usor când un copil este educat în acest dar, acest aspect nu este un impediment nici pentru un adult, indiferent de vârstă, deoarece există o cauză și un efect, o paradigmă şi un răspuns.

Cheia este la voi și vă aparține, nimeni nu v-o poate lua ori schimba ceva în dezvoltarea dvs. dar mereu cu multă perseverență, cu acel entuziasm tineresc, de multe ori este chiar mai ușor când ai o anumită vârstă înaintată.

Nimeni și nimic nu vă poate opri. Timp nu există dar vremi da. Informația vă vine pe mai multe căi, cel mai important este quanticul.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.