INSOMNIA ȘI REMEDIUL NATUROPATIC

FIZIC: cauza unei insomniei este o excitație nervoasă din cauza unei presiuni.

ENERGETIC: creația unei energii cu flux continuu.

QUANTIC: conștientizarea greșelii sau exprimarea naturală a unui fapt unde presupune o vigiliență maximă.

În partea naturopatică:

– cauza este frecventă atunci când apare prin ADN-ul plasmatic o veche problemă;

– o altă cauză este de natură conflictuală între Eu-l și Ego-ul individului;

– ultima cauză este dezechilibrul informațional miasmatic pozitiv, la toate nivelurile, care se traduce prin abuzul de miasme negative și intrapolarea informației ancestrale.

Normal că există o sumedenie de simptomatologiei pe care medicul trebuie să le elimine, pe rând, până ajunge la un tablou clar al situației create și abia atunci poate stabili cu exactitate calea remedială de urmat.

În naturopatie nu există un remediu tip „medicament” în sens de forțare a organismului prin relaxare totală și inconștientă. Fitoterapeutic există plante care acționează alopatic dar pentru medic nu aceasta-i cale de urmarit deoarece nu va soluționa nimic, din contră va amplifica starea negativă. Atunci va căuta remediul adecvat pentru un echilibru în timp și spațiu. Ca urgență și emergență se pot utiliza câteva remedii homeopatice ca Opium, Coffe, Phosphor – în mod special din cauza efortului intelectual – Camomilla și multe altele după comportamentul psihologic ori cel bioconstituțional, dar întotdeauna medicul naturopat va fi factorul decizional ca act terapeutic.

Pentru cei care nu au probleme diabetice, adică hiperglicemie, pot utiliza 1 – 4 lingurițe de miere de tei (naturală) înainte de culcare cu circa 1 oră sau minimum 30 de minute și de ținut mierea sublingual până la 1 – 2 minutr. DACĂ APARE SENZAȚIA DE SOMN NU ÎNCERCAȚI SĂ AMĂNAȚI MOMENTUL PENTRU NIMIC ÎN LUME, DEOARECE SE NAȘTE PROCESUL DE INVERSABILITATE INFORMAȚIONALĂ, CEEA CE VA DUCE LA O AGRAVARE A INSOMNIEI. De obicei, acest simplu tratament, dă rezultate pentru multe cazuri (combinat și cu o lingură de mușețel sub formă de infuzie). Dacă se depășesc 45 de zile, contactați medicul dumneavoastră de încredere.

Doresc să vă specific tehnica de preparare a infuziei cu mușețel deoarece mulți nu cunosc realitatea. Datorită azulenului, care se evaporă imediat, trebuie să ținem cont că:

– infuzia nu se face mai mult de 30 secunde sau maximum 1 minut – lichidul rezultat trebuie să fie de culoare gălbui-pal și transparentă;

– NU SE FOLOSEȘTE NIMIC DIN INOX SAU ALTE METALE, doar cratițe emailate, sticlă termorezistentă sau lut;

– conținutul se poate vărsa într-o cană emailată, lut, sticlă, plastic, lemn;

– pentru amestec folosiți lemn, plastic, sticlă.

O soluție eficientă fără foc este să lăsați mușețelul peste zi la macerat, îl puneți dimineață în apă normală și seara, înainte de culcare, puteți bea încet, ca pe un ceai fierbinte, adică se ține sub-lingual măcar 30 secunde. Puteți adăuga în acest macerat și miere de tei, astfel potențând acest remediul milenar.

Deasemenea încă un secret cromoterapeutic: NU FOLOSIȚI ÎN CAMERA DE DORMIT draperii de culoare roșie sau alte culori ci numai CULOAREA INDIGO iar perdeaua sa fie de culoare albă, deoarece dacă este de altă nuanță va influența spectral culoarea indigo.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul:

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.