PSORIAZISUL ȘI TRATAMENTUL NATUROPATIC

Nu voi începe cu simptomatologia psoriazisului dar vă voi explica pe scurt, din experiența clinică observată, care este motivația reală al acestei boli de piele.

Factorii declanșatori ce stau la baza acestei patologii sunt mereu cu caracter individual, dar la toți predomină:

– imunitatea destabilizată;

– autointoxicarea.

Acești doi factori au la rândul lor diverse tipare, cum ar fi:

– bioconstituțional ereditar, dar nu de transmisie a patologiei ci de informație miasmatică la nivel plasmatic quantic de unde celula va conține baza dezvoltării – specialistul va căuta individualizarea cauzei și remediul adecvat pentru intervenție;

– alimentația pe cele 7 căi, de unde informația dorită este în realitate falsă și va ataca zonele mai slabe ale corpului nostru, privind imunitatea dobândită prin naștere – aici specialistul va căuta modalitatea de întrerupere a informației; igienizare, etc.

(Alimentația are mai multe rădăcini energo-fizic-quantic. Când se vorbește de alimentație lumea ignoră alimentațiile reflex din cele 7 simțuri umane ce sunt mereu aplicative, mulți confundă Alimentația cu mâncarea fizică și totul se rezumă aici. Este foarte greșit. Dacă aprofundezi celelalte simțuri vei vedea că partea fizică este pe ultimul loc, cu toate că trebuie să măncăm ca să trăim. Nu doar saturația fizică contează ci partea calitativ-alimentativă, prin cele 7 simțuri, unde manifestarea se va reflecta în cele trei corpuri umane care alcătuiesc un întreg.

Puteți aprofunda citind alte articolele, de exemplu https://jordan-danilencu.ro/auzul-ca-forma-de-alimentatie-quantica/

– cu toate că face parte din alimentație, pentru a fi mai ușor de înțeles, voi expune și NEMULȚUMIREA PERSONALĂ, ceea ce este un mare stres energetic la nivel integral al corpului, de aici provine marea majoritatea de cazuri și sunt cele mai complicate de rezolvat – deoarece dacă pacientul nu va face ce zice naturopatul nu are șanse de vindecare – la punctul acesta naturopatul va dezvolta o strategie de reconversie vitală pentru pacient.

aspectul cel mai negativ, individual, constă în crezul format că medicamentul rezolvă, din păcate medicamentul nu poate rezolva ci doar a atenua simptomele, REMEDIUL este salvarea, adică partea profesională a unui medic naturopat – deoarece în naturopatie se lucrează pe cele trei corpuri principale ale omului și, în concluzie, corpul va fi echilibrat și tratat.

Indiferent de forma patologică dobândită intervenția medicului va fi de lungă durată, deoarece pentru a echilibra organismul integral necesită o perioadă de schimbare celulară totală, unde informația negativă să dispară. Dar în 45 de zile persoana cu probleme va beneficia de o schimbare benefică majoră, de multe ori chiar o ușurare imediată privind tabloul clinic – aici totul va depinde de cronicitate, de medic și remediile folosite.

Cazurile, medii ca timp, se tratează între 8 luni și 14 luni, cele complicate se tratează după 2 – 7 ani – aici este vorba despre renovarea ultimei celule ce părăsește corpul după un ciclu de 7 ani.

Privind partea pecuniară a remediilor unele sunt ieftine iar altele sunt scumpe, oricum, indiferent de situație, trebuiesc folosite dacă dorim a scăpa de acest neajuns.

Personal folosesc doar invențiile mele deoarece știu că funcționează plus că foarte multe remediile trebuiesc personalizate.

Nu uitați că nu există REMEDIUL MINUNE, ci este un kit de remedii individualizate și tehnici personificate, totul conștientizat de către pacient.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.