Parfumuri JordanD

Parfumuri JordanD

ÎN PARFUMURI

Suavul parfumului este arta miresmelor, combinate sau unice dar, dacă stăm de vorbă cu un maestru parfumier o să vedeți că o să ne spună altceva față de ce știm. Și nu este vina ascultătorului ori a cunoscătorului, ci efectiv am fost înșelați de vânzători, adică cei ce fac negoț și vor să trăiască pe spinarea altora.

Producătorul este unic.

Realitatea maestrului, în viziunea sa, diferă de negoțul de pe trotuar, de aceea parfumul adevărat a ajuns să fie un lux, adică este foarte scump să-l produci pe cel adevărat, AUTENTIC, UNIC.

Cuvântul „Original„, la origine era adevărat, astăzi sunt diverse licențe care ori nu respectă formula, ori îl vând la un preț enorm, fără justificare, ori le au pe amândouă ca scop financiar.

Cunoscând tainele acestei meserii m-am hotărât să produc patru game de produse diverse dar toate respectând vechile rețete, pe care le cunosc.

Aceste parfumuri au la bază originea florii și respectul față de om în ordinea următoare, după cum le-am învățat și eu de la maeștrii mei:

– ENG, clasice, unde fiecare om are acces – sunt mult mai ieftine dar au același funcționalitate, în timp mai lung;

– ENG JordanD, unice – o producție după arta naturopatică;

– ENG COMBINATIVE JordanD – un tip de miresme specifice și unicate, prin cea mai grea artă posibilă, de a le aduce la standarde personalizate.

ENG = Eubiotic-Natural-Genuin (intra in Arta Naturopatica, este o clasa de parfumuri,creme, remedii net superioare duse la cel mai inalt nivel).

Această siglă este o marcă proprie care aduce în matca realității ani și ani de muncă pentru exclusivitatea omului, ce așteaptă acea parte de unicat pentru un singur motiv: el este un unicat, deoarece simte adevărul și știe să aprecieze munca asiduă a unui maestru în arta parfumeriei, iar nota sublimului suav iese în evidență când merge pe stradă lăsând siajul undelor cierești.

Mulți nu înțeleg că sunt multe legi pământești și cele astrale unde ideea parfumului nu are nici o legătură cu timpurile moderne dar le implică deoarece este singura formă de AEROSOL prin care omul se autoajută permanent, chiar din două în două ore, sau cel putin de trei ori/zi, cum sunt aceste parfumuri prezentate.

EUBIOTIC

Parfumul este un remediu din când s-a născut această lume, în care trăim.

Eu = bun.
Biotic = pentru viață.

Din limba greacă veche reies următoarele fraze:
– bun pentru viață;
– viață bună;
– bunul ce ne salvează ori ajută viața omului.

Aceste propoziții scurte au un înțeles mult mai profund dacă se analizează prin înțelepciune.

NATURAL

Toată lumea vorbește de Natural. Oare câți oameni cunosc valoarea naturalului și îl folosesc zilnic? Nefolosirea naturalului duce la o îmbolnăvire emblematică, ca sigiliu, dacă punem în discuție cauza și efectul.

Natural nu înseamnă biologic sau în amestec cu partea sintetică. Azi toată lumea poate repede să facă un parfum, dar: oare are acel efect uman asupra celulei ori a plasmei energetice precum cel făcut cu migala artistică a unui maestru, ce ține cu respect la natură? Vă asigur că nu.

Natural nu înseamnă doar a recolta diverse plante sau a face extracții din arbori, minerale, etc., mai trebuiește a parte de cunoștințe ancestrale ce sunt legi umane alchimice si metafizice; va depinde de vreme, timp, locație, an, poziția astrală, și multe altele care fac parte din un mare tom de cunoștințe.

GENUIN

Partea care este făcută cu mâna omului artizan, dar și aici avem probleme dacă cel ce făurește este un Om, dacă are cunoștințe ancestrale aduse la zi, dacă are respect față de remediu punând în sintonie umanitatea sa, dacă are conștiință, etc.

Genuinul intră deja la partea artistică specifică de maestru parfumier. Acea persoană trebuie să aibe o mare sensibilitate generală dar în mod specific atunci când își imaginează produsul, apoi mult mai aprofundat trebuie să folosească primele două părți – expuse mai sus – cu toate legile totemice, filozofice aplicative, mergând pănă la șamanism pur, nu întru beneficiul personal ci a celui om care îl va cumpăra și sigur – dacă va înțelege sublimul înțelepciunii – se va reîntoarce în căutarea lui cu acel crez de siguranță și respect reciproc.

În puține cuvinte, concluzionând:
atenție ce tipuri de parfumuri folosiți, influența lor poate fi malefică ori benefică (excluse cele sintetice care sunt, din start, foarte toxice);
– decât să aruncați banii pe fereastră cumpărând „marcă”, adică etichete, și a umple buzunarul unora, mai bine gândiți-vă, chiar de o mie de ori, asupra deciziei ce o veți lua – ca medic naturopat îmi permit acest „lux” de a spune în scris;
– pentru a avea un parfum bun căutați omul de încredere ce este în domeniul natural și nu vă vinde știfturi;
încercați mereu parfumul care vă place (sub nici o formă cele sintetice – iar în comerț, vă asigur: nu veți găsi cele autentice);
căutați în permanență să fiți aproape de natură prin felul vostru de a fi, prin comunicarea cu un naturopat și, că vorbim despre parfumuri, cu un parfumier maestru erudit.

Cu cele cinci concluzii viața voastră va deveni mult diversă înspre beneficiul bunului, veți înțelege chiar starea de bine făcând diferența, cu timpul, între binele general și starea tensionată în care trăiți.

Parfumurile sunt ca niște jucării dar pentru adulți. Niciodată nu lăsați un parfum, indiferent din ce este făcut, la îndemânâ copiilor, a celor cu probleme psihice și pe mâna oamenilor ce râd de parfumul vostru, cu ei nu aveți ce discuta ci doar a implementa crezul personal ca lege trecută prin înțelepciune.

Voi termina cu câteva Medicatrixuri personale, ce sunt Legi Universale Eubiotice, dar pentru oameni:

* Fiecare om este un mare scriitor dar prin faptele sale.
* Cine nu recunoaște beneficiile miresmelor va cunoaște foarte bine răutatea miasmelor.
* Unul din simțurile umane este mirosul, dacă va combina cu cel al viselor sale va ajunge la un echilibru.
* Omul face parte din natură, dacă se sustrage din partea ei, în calea sa, sa se va obtura.
* Unda spiritului trebuie să se combine cu cea a miresmelor întâlnite.
* Nu copia maimuță de lângă tine, nu reproduce vorba papagalului de lângă tine, du-te și studiază viața peștelui din apă și încearcă să-l înțelegi, apoi să aplici acele cunostinte.
* Viața este scurtă, calea pare lungă, de lungești viața calea-ți va fi scurtă.
* Simte mireasma în viziunea ta și miasama-ți bună îți va deschide labirintul parfumurilor vieții.
* Cel ce va cunoaște miresmele vieții prin înțelepciune are harul cieresc.
* Fugi de omul care se dă cu parfum greu.

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.