Obiectivul parfumurilor „UNIC”

Obiectivul parfumurilor „UNIC”

Parfumurile UNIC – JordanD sunt parfumurile cu o singură floare și nu ca celelalte creații jordaniene unde arta parfumierului creator caută unicul miros suav prin diverse amestecuri florale.

Aceste parfumuri nu sunt doar unice pentru singularitatea floristică ci se respectă și tehnica ENG, adică Eubiotic-Natural-Genuin, unde procesul de fabricație este unul special începând cu recoltarea florilor și terminând cu maturarea.

Ideea de bază a obiectivului propus este de a beneficia orice om pentru că natura oferă iar omul trebuie să contribuie la binefacerile puterii florale, iar în acest sens este vorba și de umanism.

Se știe foarte bine că un parfum cu o singură plantă are multe proprietăți pentru sănătatea omului, prin simpla tehnică de inspirație a miresmei, ce astăzi se numește „aerosol” doar că tehnica modernă se bazează pe o listă de substanțe sintetice ce au un rol foarte mic dar cu repercursiuni de dependență și eficacitate de scurtă durată, plus că există o intoxicare la nivel celular unde organismul are de suferit.

O altă capacitate a parfumului „Unic” este că el contribuie în mod natural la igienizarea corpului energetic și quantic eliminând miasmele negative prin care omul dobândește o patologie fizică.

Istoria parfumului este foarte diferită față de informațiile din ziua de azi deoarece nu a fost născută de dragul de a mirosi omul frumos ci a fost folosit prima dată terapeutic prin esențele pure presate prin diverse tehnici la rece.

În acest sens este bine să colaborați cu un medic naturopat care cunoaște realitatea unui parfum și care vă va sfătui de care parfum aveți nevoie pentru o perioadă de timp.

În general se folosesc 7 parfumuri diverse săptămânal, 30 parfumuri lunar terapeutic; o multitudine anual pentru un expert; complexe pentru ocazii ieșite din sfera generală cum sunt parfumurile ENG-JordanD.

Din experiența momilor, ce erau „parfumieri” prin excelență, datorită practicării medicinei la toate nivelurile umane, întotdeauna rezultatul a fost excelent în realizarea produsului, iar această confirmare vine din anul 1625 din zona Dekii Polii (Câmpiile Sălbatice) din zona Zaporojelui (Ukraina), iar apoi în anul 1648 unde momii ajută kozacii zaporojeni să cucerească stanița poloneză armată și foarte bine fortificată prin introducerea în secret a parfumurilor, cu toate că legendele momești spun că aceste parfumuri au fost create de geți, locuitori ai Dobrogei de astăzi fugiți în Tyrageția, astăzi în mare parte teritoriul ukrainean.

Iată că experiența în viu și istoria milenară cuprind aceste parfumuri unice cuprinzând natura și omul apoi formând UNICUL.

Cum a mai scris într-o carte aceste parfumuri trebuiesc folosite în permanență deoarece corpul nostru, fiind natural, are nevoie drept hrană naturală și nu sintetică, din acest motiv ele absorb foarte repede mireasma (mirosul specific al florii) iar amprenta florală dispare între 2 h și 4-5 h depinzând mereu de necesitatea la nivel individual energo-fizic-quantic.

O altă utilizare este a preventivă în patologii virusoligice și bacteriologice de tip gripal, prin 2-3 pufuri în cavitatea bucală, facială și inclusiv palmele contaminate sau nu. Prin această tehnică se anihilează și mirosul supărător al gurii (aici trebuie să specific: în caz de persistența mirosului urât-mirositor denotă că aveți o infecție la nivel dentar sau mult mai sigur halenă (purtător de virusul Helicobacter Pylori).

În concluzie:
– nu este un parfum obișnuit;
– fiecare parfum ENG este făcut cu multă migală și cu înțelepciune întru respect uman;
– parfumul conține doar substanțe naturale oferită de natură;
– are multe scopuri și utilități;
– acest tip de parfum vă creează un confort psihic pozitiv;
– parfumul este unic în toate privințele;
– profesionalitate îmbinată cu trecutul omului și modernitatea sa;
– readucerea bunului în folosirea permanentă a umanității;
– barieră naturală între miasme și formarea patologiilor;
– revenirea în matcă a produsului ce ajută omul în multe privințe privind viața cea de toate zilele.
– nu este toxic;
– echilibrează energiile;
– atrage pozitivul;
– este un scut natural;
– creează o imagine singulară pentru persoana ce folosește parfumul;
– autocunoașterea privind funcționalitatea corpului (această parte în timp);
– recunoașterea naturii individuale și a celei ce ne înconjoară;
– asigură prezentul și creează prin recreere viitorul personal.

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.