Creații și invenții

Creații și invenții

EUBIOTIC NATURAL GENUIN

Remediile ENG sunt alimente la nivel:
– energetic;
– celular;
– psihic;
– plasmatic;
– quantic.
De unde rezultă integralitatea echilibrantă a persoanei.

Estetica omului, integrativă, se dobândeşte prin:
– respect față de sine;
– inteligență pozitivă față de natura ta;
– cunoştințe eubiotice acumulate şi aplicate;
– contact permanent cu un doctor naturopat;
– conştiință.

Omul se naşte naturopatic datorită miasmelor negative acumulate genetic, deci este imposibil ca un individ să fie perfect sănătos, ne rămâne doar să întreținem constituția dobândită şi a interveni permanent pentru a nu lăsa miasmele negative să se dezvolte, care, fără un control specializat, vor da naştere la diverse patologii, în final reiese că avem obligația să echilibrăm organismul nostru, în mod expres în interior, la 4 niveluri corporale în unic:
– Eu-l, spiritul,
– Ego-ul,
– fizicul;
– plasmaticul, aura.

În mod evident, pentru naturopați, clasificarea este mult mai amplă pe fiecare categorie în parte, deoarece sunt subdiviziuni iar multe miasme negative sunt intrapolate quantic în acele locuri.
Avem două soluții remediale, ce merg mereu în tandem:

  1. Eubiotica aplicativă

– primul remediu cel mai ieftin;
– este foarte important de aplicat special copiilor până în 7 ani;
– continuitatea perfecționării constituției personale până la vârsta geriatrică dezintegrativă;

  1. Naturopatia

– folosirea remediilor ENG;
– control lunar cu un expert naturopat dar care ştie şi aplică MC, Medicina Comparată;
– îndrumare şi pregătirea cuplurilor pentru procreație – este un lucru esențial de a stopa, măcar o parte, miasmele negative, patologii, ale părinților şi a nu le transmite copiilor lor, astfel se va consolida o nouă constituție mai puțin  receptivă maladiilor ce se înmulțesc pe zi ce trece;
– educație permanentă privind estetica unicului, prin participare la cursuri făcute de către profesionişti în domeniu (nu confundați medicina naturală cu naturopatia);
– folosirea remediilor naturale, dacă aveți cunoştințele adecvate sau un herborist de încredere; atenție: în comerț veți găsi plante medicinale ce au depăşit 1 an de la recoltare,  NU FUNCȚIONEAZĂ. Cereți TM-ul – Tinctură Mamă.
– înscriere într-o asociație specializată, aici veți găsi un sprijin real, uman, profesional;

În România s-a înființat prima asociație de acest gen, este şi unica cu experți internaționali: AEIMC-Bucureşti (Asociația Europeană şi Internațională de Medicină Comparată), doar aici veți regăsi: Naturopatia, Eubiotica, Medicina Comparată şi Arta Medicatrix (forma cea mai evoluată de înțelepciune combinativă privind gândul, comportamentul, decizia, miasmele, patologia).

Este foarte important de reținut că:
– estetica fizică a exteriorului influențează comportamentul şi sănătatea individuală. Dacă veți folosi sinteticul, alegerea este a dvs. deoarece sigur vă veți îmbolnăvi;
– estetica interioară primează iar cremele şi parfumurile ENG, originale, influențează la nivel celular, energetic, psihic, quantic.

Dacă rețineți aplicativ această mică lecțioară de filozofie aplicată, ați făcut un salt uriaş în propria evoluție, ați mai urcat o treaptă de dezvoltare în prezentul şi viitorul Homo Sapiens Recens.

Vă doresc o lectură plăcută, multă inteligență pozitivă, deschidere acumulativă pentru noutățile citite, înțelepciune aplicativă.

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.