EFECTUL PLACEBO

Zilele trecute am aflat despre o carte în România care este vândută pentru simplul fapt că vine cu o „noutate”: paharul cu apă și proprietățile curative ale hârtiei scrise și puse sub acel pahar.

Personal cunosc această tehnică de 50 de ani. Am reîntâlnit-o în Italia acum 12 ani, scrisă tot de un „cunoscător” ale quanticii.

Din cunoștințele mele știu sigur că această tehnică se poate folosi în circumstanțe bine definite ca ultima intervenție în cazuri extreme, cum ar fi: lipsa remediilor și a medicamentelor; organismul refuză orice intervenție, studii clinice în quantică.

Dar este imposibil ca un medic naturopat să nu aibe în „arsenalul” său un remediu potrivit.

Este adevărat că un individ la milion poate reajunge la performanță quantică dar aici intervin foarte mulți factori, iar omul, deocamdată, nu este atât de evoluat în folosirea puterii mentale – deoarece sunt tehnici de preparare unde cele șapte tipuri de alimentație trebuiesc controlate strict. Deci nu-i pentru marea masă de cititori, deoarece fără un control specializat această tehnică arhaică poate duce la mari neplăceri și chiar la moarte.

Atenție ce citiți! În goana cunoașterii și în mod special a papionului scriitoricesc fals, multe persoane vor doar să iasă în evidență dar nu au nicio legătură cu medicina, astfel, nefiind o selecție adecvată de către cunoscători, cititorul neavizat creează „minunea” dar care tot el mai devreme sau mai târziu va suporta consecințele. Marea problemă devine și pentru partea naturopatică unde calificații sunt discreditați de acești intruși ai comunicării în relațiile de bază umane unde ei nu au nici informația corectă dar nici conștiință medicală sau măcar purul respect față de omul neștiutor, aducând mari prejudicii.

Să vă explic Eubiotic și naturopatic, pe scurt, cum stau lucrurile în acțiunea placebo și realitatea îmbolnăvirii omului.

Avem un triunghi echilateral în care la bază, în punctul 0, de plecare, este „Omul” ; la punctul 1 bază avem „Natura”; în vărful triunghiului, punctul 2, avem „Quanticul”.

0 = Omul face parte din natură, are legile lui, dar are natura sa universală cu legile ei.
1 = Natura are legile ei drastice și se supune legilor quantice.
2 = Quanticul susține Omul și Natura prin legile proprii energetice.

Natura și quanticul nu sunt duale, omul da. Totul va depinde de relația crezului, prin cunoștințele dobândite de individ, cu formarea gradului de conștiință în relația cu natura universală și quantismul universal. După cum vedeți nu apare natura proprie a omului. Acest fapt se datorează mijlocitorului perceptibil de om, NATURA.

În momentul ruperii relației cu natura-matcă, omul nu mai este tutelat de Natura-Mamă deoarece nu respectă legile ei, atunci din partea naturii se face o intervenție decizională:

A) Stadiul I = o redresare quantică ca atenționare.
B) Stadiul II = o echilibrare energetică dar cu un cumul uriaș de miasme ca atenționare.
C) Stadiul III = o instalare zonală patologică ca ultima atenționare.
D) Stadiul IV = Eu-l (Spiritul) ia locul Ego-ului decizional și devine el arbitrar începând o transformare, care spre nenorocul omului este dezintegrator.

Pe scurt: individul care se sustrage de la natură, se depărtează, nu recunoște puterea ei ca mamă bună și este depărtat de ajutorul ei necondiționat și nealimentat nici de quantic. Mai pe scurt: omul se îmbolnăvește, devine degenerativ în toate sensurile iar finalul său este moartea prematură.

În viață calea de mijloc nu există, ori este albă ori este neagră, dacă dorești culori creează-le, iar aici depinde de creația ta, ce vei semăna acea parte te va hrăni.

Așa este și cu „Efectul Placebo”, depinde de substanța din cămară ta, iar dacă tu nu ai nimic în cămară, din natural…calea ta este în declin. Doar cu apă omul poate trăi în jur de 45 de zile (depinde de constituția sa), de mai ai și patologii… zilele ți-s numărate. Totuși va rămâne ceva în urmă: un bilețel nu de adio ci de prostie crasă.

Din acest motiv apar declinurile individuale, sociale, epidemiile, pandemiile (cum este cazul Covid), natura și quanticul vor rămâne creând în continuare dar omul poate dispărea foarte ușor când a sa cultură este doar pur materialistă.

Că sfat: atenție ce citiți și pe cine citiți, deoarece o informație negativă strecurată în mentalul vostru va duce sigur la un deznodământ tragic pe toate planurile.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.