Tehnică de conștientizare

Cu sau fără vrere, medicina este permanent prezentă în viață noastră cea de toate zilele, că o băgăm în seamă sau nu, că facem specializări ori nu, că ne dorim ca hoby sau alte preocupări materiale ne ocupă ziua, important este să aflăm adevărul, indiferent de situație.

Căutările umane sunt cele mai bune soluții dar aici intervine bagajul de cunoştințe eubiotice pentru a putea discerne clar, chiar şi cele mai subtile dedesubturi, şi apoi a decide ce să facem în continuare.

Eubiotica, care ne spune de clar despre „bun” şi „vital„, ne supune unei legi quantice ce natura înconjurătoare ne alimentează prin canalele energetice din noi şi aşa celulele noastre pun în funcțiune restul fizicului.

Quanticul nu lucrează la nivel de conştient ci la nivel de subliminal pe corpul plasmatic, care şi el se divide în mai multe părți, să le spunem „specializate” care mai devreme sau mai târziu ne va da o soluție care se numeşte „creație” (o idee, o scânteie) care este transmisă Ego-ului, „entitatea decizională”.

Aici, toate informațiile sunt adunate prin cele 7 simțuri ale omului – voi le ştiți de 5 dar în eubiotică sunt două în plus, prin care simțirea şi visul uman se realizează prin cunoaştere, inclusiv următoarele elemente de susținere continuă:
– repetiție;
– voință;
– ajutor;
– obligatoriu;
– timp şi spațiu.

Singura cale de înțelegere este eubiotica. De ce? Pentru următoarele motive principale:
– aplică înțelepciunea;
– indică negativul şi pozitivul prin exemple cheie;
– formează omul de mic pentru a discerne la momentul potrivit cu bun simț;
– are 3 tehnici de bază simple: imagine, cuvântul, imaginație;
– ne scutește de întrebări inutile;
– ne menține sănătatea globală – este „Estetică Integrală”;
– pune în echilibru psihicul.

De aici rezultă mulțumirea părinților că a lor progenitură merge pe un drum drept şi nu sinuos dar şi viitorul om „va însămânța” aceeaşi calitate de siguranță umanoidă.

Este o acțiune de politică simplă, chiar dacă termenul nu vă place să nu uităm ceva: toți facem politică prin deciziile noastre individuale sau comune.

Cineva spunea că a descoperit o tehnică nouă: politica liniară asemănând-o cu merito-umanismul (bănui că nu cunoaşte cuvântul eubiotică şi însemnătatea eubioticii).

Oameni buni, nu există aşa ceva deoarece noi nu suntem la fel, este imposibil, dar printr-o adaptare personalizată şi socială, prin învățarea înțelepciunii şi aplicată după nevoile proprii putem culege sau utiliza rodul, fructul, iar acest fruct suntem noi.

Citind câteva cărți-manuale de eubiotică, privind câteva tablouri din Arta Medicatrix, Punând totul sub analiză veți vedea că ajungeți la un numitor comun şi veți găsi ADEVĂRUL.

Pentru copiii noştri, depinde de vârstă, prefer să le citesc, să le explic, gen serată literară la gura sobei în familie – copilul nu va uita niciodată, aşa cum nu am uitat seratele cu bunicii mei, părinții mei sau alți buni.

Cu timpul veți vedea că totul se schimbă în bine, familia este mai unită, societatea mai receptivă pentru un progres real, multă lume sănătoasă şi o stare de mulțumire pacifistă.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.