Teama umană

Teama s-a născut cu apariția omului pe Pământ croindu-şi mereu un drum paralel cu speranța în transformare, iar amândouă fac parte din destin.
Rezultatul poate fi tragic sau educațional.

Dacă această teamă ancestrală, nu este canalizată, observată, de o persoană expertă şi imparțială, adică să judece la rece, se va ajunge la forme negative de manifestare comportamentală sau mai grav, patologice.
Nu există om pe această planetă să-şi poată crea o autoeducație, se poate doar după 21 de ani să fii autodidact, iar asta presupune ca în acesti ani să fi avut ca maestru un înțelept iar eubiotica ta să se ridice la cote foarte înalte.

Din partea lucrativă de transformare, stabilizare şi stoparea energiilor negative face parte, în mod special, naturopatia care are o influență decisivă asupra individului privind sănătatea sa în toate sensurile OM.

Teama întodeauna va duce la bipolaritate şi autoalimentarea cu miasme negative ce vor exploda sub diverse manifestări dureroase pentru individ; iar dacă ne gândim la perpetuarea speciei şi la importanța climatului de gravidanță în cele 9,2 luni, a lăuzei în următoarele saptămâni şi a copilului în creştere rapidă cu asimibilitate maximă,  avem mari probleme cu o cauză necunoscută ca rădăcină negativă dacă nu se intervine la timp.

Multe familii au probleme de acest gen, de la mare la mic, şi se întrebă de ce o pățesc, ce se întāmplă, care este cauza.

Cauzele, în realitate sunt mai multe:
– ancestralul cu al său quantism specific spiritual – este cel mai dificil de calculat;
– trecutul genetic ca matrice – iarăşi un punct critic de calcul;
– constituția: -fizică,
– energetică,
– quantică;
– miasmele acumulate în decursul fazelor de preconcepție, concepție;
– miasmele copilului şi a mamei acumulate în timpul sarcinei;
– miasmele copilului acumulate în primele 7 ore / 7 zile / 7 săptămâni / 7 luni / 7 ani / în continuare se calculează din 7 în 7 ani;
– miasme negative recente,
– miasme pozitive recente;
– miasma plăcerii: -moştenită sau dobândită.

Deci…nu este chiar la îndemâna oricui să se ocupe de această problemă ce macină persoana, familia, societatea.

Dacă te duci la un tratament alopatic ai „onoarea” la ceva sedative care funcționează excelent pe moment iar în timp intri în categoria drogaților, după care eşti etichetat cu o denumire patologică şi…gata, vei fi un „dependent” incurabil – trecut pe lista de asigurari spitalicesti (cineva trebuie să plătească incompetența, din păcate bani aruncați în buzunarul unora care prin realitatea lor nu fac nimic).

De multe ori teama este şi un ridicol privind abordarea persoanei față de o lege, şef, profesor, coleg, funcționar sau politic, deoarece se confundă cu respectul (o greşeală educativă enormă din familie, şcoală, societatea cu şablonismul său mereu conservator şi demodat) care deformează realitatea cognitivă şi comprimă tacit, injustificat, avarismul unora şi papionismul altora gâdilați în narcisismul euforic al stupidității create.

Noroc că mai există un psiholog care te va încuraja cu ceva vorbe bune şi strategii relaționale, un doctor psihiatru cu câteva medicamente, iar la doctorul naturopat nu ajunge mai nimeni deoarece nici măcar nu este cunoscut – care faptic el este soluția şi are toate cheile de a rezolva „problemuța”.

Dar cine-i vinovat de acest cerc vicios? Individul cu acea credulitate particulară şi falsa informație, decizia proprie de a respinge adevărul, „nu am timp, nu pot, sunt prea mic, lasă pe alții să se zbată, mama şi tata mi-au spus, n-am chef, sunt prea ocupat, nu-mi bat capul cu aşa ceva, etc.”.

Apăi, dragii mei, cine să vă ajute dacă timpul vostru este limitat la cerebel? Nimeni.
Voi trebuie să fiți preocupați (sunteți deja preocupați: cu frica!) de situația jalnică în care se află personalitatea voastră în declin.

Voi sunteți căpitanul, pilotul, motorul şi cursul vieții voastre prin decizie fermă dar cu o singură condiție: autoresponsabilitate.

Voi trebuie să urmăriți autorealizarea dar păstrând acel echilibru trunghiular echilateral CIM (Creație,  Idealism, Materialism) întotdeauna cu respect.
Voi trebuie să urmăriți autocunoaşterea prin oameni de la care aveți de învățat ceva bun – cu cât este mai greu înțeles acel om cu atât mai mult prețuiți-l, viața nu oferă multe şanse.

Voi, la rândul vostru, va trebui să îndrumați pe alții, ca ajutor real şi benefic pentru cel cu teamă, sau alte probleme spinoase.

Veți vedea că multe din temerile dvs. ar dispărea peste noapte cu o mică afirmație: a fost un vis urât, cu puțin curaj a fost foarte simplu, mă simt mulțumit.
Nu vă cramponați de iluzii promise ci de realitatea cotidiană înfruntând-o cu soluția aplicativă şi adevărată.
Puneți în practică cele scrise şi teama va dispărea, viața va deveni de o realitate extraordinară de frumoasă, veți fi UN OM.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.