Somniumlogia: teama și remediul

Reflexologia quantică este foarte vastă iar omul modern este abia la începutul „abecedarului” răsfoind cu naivitate filele noi dar împotmolindu-se în fizicismul modern care a devenit o modă.

Din acest motiv nu există o evoluție normală, din avântul lent a devenit stagnant, ca o cangrenă, ce pune în primejdie orice scală evolutivă, indiferent de situația creată prin câteva noutăți  izolate.

Datoria mea umană şi de clinician mă pune în situația de a spune adevărul măcar prin scris sau câteva lecții publice,  din păcate lumea nu este atât de receptivă la noutățile quantice, ele fiind privite ca ceva paranormal, mai mult: sunt anumite forțe materialiste ce la nivel internațional opresc şi denigrează orice schimbare ideologică scolastică.

Grav, foarte grav, deoarece este impusă o cultură înşelătoare şi de ignoranță totală până la imbecilizarea maselor întru supunere, pentru scopuri foarte simple: conducere, lux, acumulare de material, toate ducând la paranoia Ego-ului halucinant, el fiind un liber arbitru decizional.

Cei care lucrează în domeniul psihiatric cunosc foarte bine această situație, o cunosc şi psihologii dar aceştia au fost şi ei manipulați într-o direcție materialistă şi, culmea culmilor, fără drept remedial – ca titlu informativ: NICIODATĂ OMUL NU A FOST TRATAT PRIN CUVINTE ŞI 99% NICI NU SE POATE (1% este hipnoza, astăzi funcționează foarte mult prin reclame vocale subminimale şi repetiția imaginii).

Visul omului, al familiei, al unei națiuni, este spulberat din start instalându-se veşnica teamă ce este o creatoare de energii negative numite miasme  (avem şi miasme pozitive dar acelea nu fac rău nimânui) care conduc la:
– obturarea canalului informativ;
– acumularea de miasme negative;
– stagnarea miasmelor pozitive şi proliferarea informației false;
– bipolaritate: – locală / zonală / generală;
– patologie;
– moarte.

Un exemplu concludent este uitarea visului, unde un medic imediat se gândeşte la obturarea canalului quantistic Hun – situația este prezentată şi rezolvată remedial de mii de ani prin manuscrisele medicale chinezeşti, tibetane, etc., sau mai înapoi în timp primele texte ayurvedice.

Naturopatia de astăzi are ca soluție remedială aceste inconveniente mergând până la elucidarea problemei ca rădăcină, unicul impediment este omul matur cu noua sa ideologie despre viață şi comportamentul său față de eubiotica, măcar generală, şi de estetica sa integrală – paradigma situației create: după care, tot el, se plânge privind sănătatea sa cu întrebări retorice.

Destabilizarea Hunului quantic este primul semnal alarmant la nivel fizic şi psihic deoarece prin acest proces se distruge chiar şi speranța; mulți oameni mă vor blama pentru aceste afirmații dar pentru aceştia am o simplă propoziție: repetați clasele pierdute dar schimbați-vă şi profesorul.

Omul visează mereu dar din păcate relația sa cu mediul său perceptiv este foarte departe dacă acceptă doar cele cinci simțuri atât de bine dirijate, trebuiesc incluse şi ultimile două:
– mesmerismul, sau magnetismul;
– visul.

Inclusiv de a cerceta eubiotica unde cele şapte informații vitale sunt alimentații quantice, hrana tuturor miasmelor indiferent de stare, celulă, organ, etc., şi a le analiza

– clinic evolutiv;
– individual evolutiv;
– social evolutiv;
– perpetuarea speciei evolutiv;
– aducerea la cunoştință;
– aplicabilitatea tehnică remedială;
– trezirea connştiinței;
– adâncirea orizontului estetic în unic integral prin cuvântul respect;
– dezvoltarea percepției naturopatice ca formă de prevenție, igienă, antipatologie genetică şi cea acumulativă miasmatică din prezent ca efect natural quantic;
– regăsirea umanității după legile quantice naturale.

Reechilibrul personal poate fi restabilit dacă omul, individul, percepe şi înțelege relația sa cu mediul în structura reflexo-reflexivă de conexiune la toate nivelurile, pentru a preveni informația negativă sau falsă.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.