Sistemul imunitar

Sistemul imunitar este scutul interior al omului iar dacă acesta este dezechilibrat, omul contactează diverse boli. Este simplu ca „bună ziua” şi nu trebuiesc mari cercetări ştiințifice pentru a deduce motivul ori cauza care stă la rădăcină. Cine este de încriminat? Natura?! Nu. Vinovat este omul care se alimentează în supermarket, persoana care nu-și doreşte o viață naturală, individul care refuză să cumpere de la țăranii adevărați, societatea care devenit fandosită în numele modei şi iată unde am ajuns.

Cine este al doilea acuzat? Alimentul. Hrană noastră cea de toate zilele. Iar de aici intoxicația la cote inimaginabile – ca o observație naturopatică pot să vă spun în ajutorul vostru ceva care poate vă face să decideți altfel privind aprovizionarea alimentară: frecvența foarte mare de apariție a toxicității corporale se manifestă pe piele prin apariția de pustule, acnee, dermatoze.

Aici intervine medicul naturopat care vă poate ajuta enorm efectiv printr-o
alimentație adecvată dar şi prin diverse remedii, care, în realitate, medicina alopatică nu o doreşte în spital sau în farmacii.

Deci, cauzele sensibilizării şi apoi ale dezechilibrării organismului sunt, ceea ce vă rog să țineți cont în mod expres:
– degradarea susținută prin alimente ce nu sunt naturale;
– crearea de dependență prin substanțele toxice ce conțin alimentele – cu toate că orice organizație va spune că nu-i adevarat;
– nu mai mâncați peşte adus din altă parte ci folosiți cel autohton (un ex.: peştele din oceanul Atlantic este plin de mercur față de cel din Pacific, ca să se vândă şi cineva să se îmbogațească s-a introdus mondial parametru rezidual admis de mercur în corpul uman; ORGANISMUL UMAN NU CONȚINE MERCUR;
– atenție la diversele vaccinuri şi medicamente – personal nu sunt de acord cu ele deoarece eu am făcut doar două când am fost mic şi de atunci sunt sănătos susținându-mă cu ce îmi oferă natura, indiferent cum se numeşte simptomul miasmatic sau patologic, inclusiv anti Covid 19 (care în realitate este o gripă).

Obișnuiți-vă cu ideea ca trebuie sa aveți un petic de pământ pe care să îl gospodariți în famile – cu un minimum de 100 mp aveți alimentele dvs, sănătoase, pentru 6 luni sau luați legătura cu familiile de la țară care sunt mici producători şi vă ajutați reciproc.

Privind această gripă vedeți şi recitiți  ce am postat despre alimentele prioritare.

Să nu uitați că primul eubioticist și medic eşti tu în persoană dar totul va depinde de deciziile tale, indiferent de unde vin diversele informații, este logic că trebuie să înțelegi ce înseamnă estetică ta integrală, nu-ți trebuie şcoli înalte pentru a înțelege că totul depinde de modul de gândire şi alimentație (cine m-a citit ştie la ce mă refer) iar alimentația se formează de mic la o vârstă adultă măcar respectati acea alimentație (cel puțin 3-4 zile/săptămână) din copilărie, dar nu lapte ci subprodusele lactate, nu zahăr ci miere, nu Stevia Rebaudeana industrială ci cea crescută de dvs. (cea industrială este foarte toxică); faceți două cure de 45 de zile/an de dezintoxicare (cine se decide îl pot ajuta) NU cu tot ce scrie pe internet (dacă ați face un tabel comparativ de proprietăți ale plantelor veți rămâne uimiți: peste 90% au aceleași proprietăți dar descrise altfel).

Ca ultim sfat îmi permit să vă mai scriu un singur lucru: fiți voi oameni cu voi înșivă şi după aceea cu alții deoarece dvs. veti fi oglinda şi farul de urmat, iar un far stins nu ajută pe nimeni, este inutil, în mod special în familie.

Relația cu natura trebuie să fie permanentă şi colaborativă cu respect.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.