Sănătatea umană

Sănătatea noastră depinde de 5 factori esențiali – le scriu pe înțelesul tuturor:
– AERUL
– MÂNCAREA GROSIERĂ (aşa o denumesc deoarece este un fals a utiliza cuvântul „alimentație”)
– APA
– MEDIUL
– DECIZIA

Acești factori de bază dau naştere la:
– scutul nostru energetic sau spargerea sa;
– o stare de normalitate sau un dezechilibru;
– un echilibru autonom sau o dependență psihiatrică până la dezintegrare;
– rezistență la factori externi nocivi sau o lipsa de imunitate cu destabilizare totală;
– realizarea perpetuării speciei în condiții eubiotice sau la autodistrugere în timp și spațiu.

Iată pentru ce luptă un medic naturopat sau un eubioticist şi care sunt cauzele îmbolnăvirii noastre.

În piramida lui Maslow găsim la baza ei, ca NECESITATE URGENTĂ PENTRU SUPRAVIEȚUIRE, doar 3 factori: aerul, mâncarea grosieră şi acoperământul (haina, casa, adăpostul), în realitatea eubiotică și naturopatică sunt diverse deoarece am demonstrat-o de mai multe ori, au alte influente coroborative care fac un tot.

Din aceasta lipsa de informație lumea are de suferit deoarece i s-a spus, a învățat, doar o mică parte fizică în parte reală dar nu deajuns ca să ne menținem într-un echilibru ci doar a crea o DEPENDENȚĂ.

Întrucât este foarte mult de explicat am să vă invit la o lecție deschisă on-line și gratuită, deocamdată vă spun doar că:
– cei 5 factori esențiali de bază cuprind şi includ automat cele 5 naşterii în parte, iar la rândul lor toate se intersectează;
– în eubiotică piramida lui Maslow se schimbă şi include tot 3 factori dar au un mare cuprins sub o formă mult mai complexă: alimentația, mediul şi decizia (o să vedeți la lecția video motivația şi o să-mi dați dreptate deoarece are o logică simplă);
– astazi fară naturopatie nu se pot rezolva multe la capitolul „sănătate echilibrată”, iar la acest nivel se intervine şi se face remedierea prin tehnici si remedii naturale, ENG, diagnoze specifice, deoarece structura noastra este o mare complexitate şi ….surpriză: preferă partea naturală și nu intervenția sintetică (un alt motiv grav pentru care tot noi trebuie să-l platim, şi la propriu și la figurat).

Poate cineva o să spună că nu este interesant ceea ce vă scriu, dar de aici reiese partea ignorativă a lucrului benefic, şi iată unde am ajuns: să fim închiși în casă pentru că omul nu-și cunoaște propria îndatorire care este un bun individual şi care implică automat și socialul.

Iată de ce trebuie să aflăm cât mai multe noutăți și care sunt alternativele unei vieți normale, în special de la surse calificate în domeniul respectiv și care au un cuvânt de spus.

Alții o să se întrebe: „Dar la ce-mi folosesc aceste sfaturi?” Răspunsul are  urmatoarele concluzii:
– sănătatea personală, a familiei și, într-un viitor apropiat, fără vrere, sau cu, influențarea societății în mod benefic;
– participarea naturală de echilibru la un perpetum-mobile în viata de zi dar și crearea unei stabilității salutistice pentru generațiile viitoare(copii, nepoți,  etc);
– intervine o relaxare adevărată şi nu indusă artificial;
– apare siguranța decizională;
– vine de la sine şi conştiința;
– automulțumirea;
– bucuria de a trăi;
– apare „zâmbetul permanent”, ce nu este fals sau forțat prin diverse tehnici;
– recunoştința socială;
– mai târziu, la vârsta geriatrică, veți avea puține probleme  dar sigur nu veti ajunge la o mentinere de viață artificială (ştiți la ce mă refer) și veți vedea că sunteți folositori societătii până în ultima clipă a vieții voastre, dar și mai mult: FRUMOȘI.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.