Relațiile umane

Relațiile umane etnice și interetnice întotdeauna au fost încordate, indiferent că vorbim de grup social mic sau mare, iar aici intervine factorul principal de educație: Eubiotica – arta de a trăi bine aplicativ la orice nivel.

Omul înaintea naşterii sale şi după naşterea sa primeşte un bagaj informațional care prin biotipologia individual-constituțională şi informațiile primite până la vârsta de 7 ani în mod special, iar după formarea secundară, pune o amprentă personală asupra vieții sale de gândire şi comportament punând într-o luptă continuă, antagonistă, Eu-l şi Ego-ul, ducând la deformarea realități naturale atunci când această educație nu este pozitivă, iar de aici rezultă miasmele negative care se transfomă în patologii.

Pozitivitatea informațională duce la un echilibru clar şi se formează baza eubioticistă în triunghiul echilateral:
0. Creație: ideea.
1. Idealismul: gândesc, planific, schițez, proiectez cu înțelepciune respectând trecutul, comparând prezentul, asigurând viitorul individual şi social.
2. Materialismul:  aplic constructiv în baza înțelepciunii.

Dar la bază sunt cele 7 alimentații umane naturopatice şi eubiotice:
– văz;
– miros;
– auz;
– gust;
– tactilul;
– magnetismul;
– visul.

Toate aceste simțuri formând viitorul canal de susținere vitală pentru o viață echilibrată sau cu foarte mici probleme.

Deci, iată cât de importantă este primirea informației eubiotice prin toate cele 7 simțuri alimentative la nivel energo-psiho-fizic-quantic.
În ziua de astăzi prevalează materialismul într-o proporție îngrijorătoare deoarece este tot mai accentuat, individualizat, ceea ce crează o mare baricadă între realitatea naturală şi capacitatea de percepție-înțelegere al creierului uman – de altfel fiind foarte limitat datorită lipsei de culturalizare, falsitatea informației, materialism fals, percepția „Eu sunt, Eu decid, Eu conduc, Tu nu contezi, etc”.

Indiferent de sex, ani, nație, rasă, religie şi politica dusă, omul uită foarte des că este un simplu om care odată născut trebuie să şi moară, dar uită esențialul vital: a lăsa ceva pozitiv cultural în urma sa şi astfel creând toate condițiile pentru o altă generație, aşa cum a primit şi el de la bunii săi.

În acest program natural forma genuină este foarte importantă în familie unde contează enorm forma educațională a adulților, deoarece genuinul este făcut cu:
– acele cunoştințe înțelepte;
– urmărirea evolutiv-miasmatică-patologic naturopatic şi alopatic;
– relația socială individualizată prin eubiotică;
– anihilarea manifestațiilor negative din toate punctele de vedere;
– formarea şi îndrumarea aplicativă reală;
– acceptarea realității ancestrale quantice;
– implementarea respectului;
– reformarea viziunii OM.
– asocierea inter-socială;
– recunoaşterea marii familii;
– însuşirea cunoştințelor;
– relevarea conştinței;
– fixarea poziției de uman.

În Italia există un proverb foarte exemplar: „Tutto il mondo è paese.” Adică: Toată lumea este un sat. Sau: Tot Pământul este un sat. Cât de profund este acest proverb lăsat de bunii din acea națiune.

O altă problemă a materialismului o constitue marile oraşe unde identitatea personală este anihilată prin modă sau efectul energetic de turmă, unde omul încearcă să copie extravaganța  neştiind că este prins în plasa minciunilor, în loc să facem mici oraşe cu arhitecură specifică şi relaxantă unde un proverb ne spune: „Merg acasă” – acest sens, astăzi, este total fals deoarece:
– se evidințiază opulența unde este cazul;
– te ascunzi;
– comoditate – în sensul că „las’ să facă alții”,
– lipsa de responsabilitate individuală;
– ignoranță;
– dar mai grav, des întâlnit, foarte multă imoralitate.

Dar toate aceste expuneri negative duc la:
– abandonare culturală;
– decadimentul omului,
– autoîngrădire;
– limitativ;
– ură;
– distrugerea frumosului;
– noi generații cu patologii inexplicabile;
– imunitate foarte scăzută în raport cu mediul natural;
– căi greşite prin decizii incorecte;
– comportament primitiv sau de tip feudal;
– autodistrugerea inconştientă.

Relația umană se bazează pe respect reciproc şi în mod special respectul de masă.

În stadiul nostru evolutiv de Homo Sapiens, la modul general, nu ne respectăm nici vecinii, dar să mai înțelegem o altă nație cu un alt tip de cultură. Realitatea de astăzi este foarte crudă, s-a ajuns în forma mascată la un sclavagism modern unde omul nu mai are multe drepturi în realitate ci doar prin legi care nu se respectă de foarte mulți – aceştia simțindu-se privilegiați iar partea adevărată, natura lor, ne spune că sunt extrem de bolnavi psihic şi fizic.

Priviți cât de des se îmbolnăvesc aşa zişi conducători în diverse funcții şi îşi ascund această manifestare de dezintegrare fuzică. V-ați întrebat oare de ce?

O să spuneți că şi în partea de jos a societății se întâmplă la fel, perfect, aveți dreptate, dar să nu uitați că cei mici îi copie pe cei mari, aşa că vinovații sunt cei mari iar celelalte persoane sunt lipsite de caracter şi nu au atitudine.

Atitudinea. Cuvânt cu o rezonanță foarte personalizată social. Mare atenție deoarece implică şi responsabilitate iar asta înseamnă o decizie culturală mai mult sau mai puțin evoluată. Aici intervine bunul simț uman, deoarece dacă este o greşeală antiumană lumea ar trebui să fie unită, de nu se întâmplă aşa, avem de-a face cu:
– laşitate;
– minciuna în expansiune;
– apatie;
– „spălare de creier”;
– prostie crasă;
– omul robocop;
– dispariția umanității.
– etc.

Iată, concluzionînd, necesitatea stringentă şi emergentă de a introduce naturopatia şi eubiotica pe prim plan în educația unei populații, indiferent de vârstă.

Naturopatia a fost şi va rămâne piedestalul omului dar timpurile moderne, cu istoriile trecute, ne-au demonstrat încă odată, că fără forma nouă educațională denumită Eubiotica, omul nu poate evolua ca entitate.
Naturopatia foloseşte remediul ENG, natural, biologic împotriva miasmelor negative şi patologii.

Eubiotica este un remediu uman natural ce pune în aplicație autocunoaşterea şi cunoaşterea fenomenului nociv prin fapte aplicative şi exemplificative ca prevenție.

În cazul aplicării acestor soluții salutare vom avea:
– în timp scurt va dispărea noțiunea de „etnie”, „rasă”, „națiune”;
– Terra va fi o singură țară în timp şi spațiu;
– în 10 ani se va naşte o generație umană cu simț de responsabilitate;
– vor dispărea multe miasme negative şi patologii;
– se va instaura un echilibru natural eubiotic.

Iată darul ancestral OM = al tău destin uman.

Muzicalitatea naturii oricum îşi va spune cuvântul indiferent de unde se va trage ca rădăcină omul, important să fie din sămânță de calitate, pom falnic şi fruct sănătos.

ND. JordanD.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.