Poezia eubiotică

Poezia eubiotică nu are legătură cu poezia clasică ci doar mici tangențe, diferențele constând în următoarele precizări:

0. Nu este o stare de moment a poetului, a altcuiva, sau doar ceva, nu se scoate în evidență sensibilitatea individuală, ci o stare de înțelepciune aplicativă, reală, prin viziunea trecutului înțelept şi sfârşind cu viziunea personală rememorativă pentru posteritate întru binele uman.
1. Nu este doar o morală, ci este o povestire poetică ce include morala cu judecată de tip Medicatrix, prevenind astfel îmbolnăvirea sau decăderea umană.
2. Nu atrage atenția doar a unui fapt spiritual ori imaginar, ci este copia fidelă a unui individ ce a ales o cale greşită.
3. Nu spune doar adevărul individual, ci adevărul faptic, real, experimentat în viu de secole şi confirmată de maeştrii înțelepciunii.
4. Redă realitatea în haina ei ce de multe ori este mascată de iluzii.
5. Este un îndrumător sigur, la vremuri cu obstacole, unde omul nu cunoaşte realul.
6. Nu induce în eroare dând speranțe imaginare.
7. Orice persoană, pe drumul vieții personale sau sociale, are un cod de bază pentru a rezolva situația negativă creată.
8. În caz de lipsa cunoştințelor educative, de famile sau scolastice, oricine poate apela la acest tip de eubiotică pentru a-şi îmbunătăți calitatea sa de creştere în toate sensurile.
9. Induce automat vigilența proprie ca persoană umană.
10. Poate echilibra starea psihică individuală, a echilibra veşnica luptă între Ego-ul şi Eu-l său caracteristic constituțional.
11. Conduce omul în destinul său umanitar.
12. Rezolvă stările conflictuale energetice.
13. Dispune de creativitate pozitivă.
14. Transmite descendenților starea dreptății şi a purității individuale şi de grup.
15. Anihilează lupta şi instaurează pacea.
16. Dă şanse egale omenirii, de dezvoltare reciprocă prin cuvântul „respect”.
17. Pune baze solide quantice şi fizice de gândire decizională.
18. Reabilitează comportamentul negativ primit prin constituția genetică.
19. Crează armonia energo-psiho-fizic-quantic.
20. Induce şi sprijină speranța, voința, bunătatea în mod aplicativ.
21. Gestionează pornirile inumane.
22. Resuscitează o gândire pozitivă.
23. Anihilează sau stopează în mare parts transmiterea miasmelor negative descendenților.
24. Reduce contactul cu negativitatea.
25. Respectă rădăcina reală a cuvântului.
26. Este un adevărat remediu panaceu.

Citind eubiotica omul poate primi mii de răspunsuri neelucidate, sau „misteroase”, la întrebările sale zilnice, chinuitoare, ce fățiş ori ascuns şi le pune, dar nici nu iartă pe nimeni pentru neştiință.
Eubiotica este o artă ce foarte puține persoane o cunosc, este şi normal deoarece doar două persoane au aprofundat-o şi au scris, fiecare dezvoltând doar câte o latură, despre această ştiință uitată, baza ei fiind ÎNȚELEPCIUNEA APLICATIVĂ PRETUTINDENI, deci nu doar vorbită şi transmisă prin anumite caste.
Evident are şi multe secrete ce nu se pot divulga unui neofit, dar, la timpul cuvenit, fiecare cititor va descoperi noi modalități de înțelegere, prin repetiția cuvintelor şi sensurile lor încrucişate într-o analiză continuă, de adaptare, la vârsta şi experiența individuală, dar tot cu ajutorul unui erudit în materie.

Învățând, permanent, persoana în cauză îşi clădeşte o nouă perspectivă cauzală pe o treaptă net superioară evolutiv.
Dacă există discrepanță între trepte, indiferent de natura lor, înseamnă că cel mai evoluat va trebui să se reîntoarcă la stadiul neînțeles pentru a recupera înțelegerea, ca direcție şi percepție în toate planurile.
Aplicând cele scrise, într-un triunghi echilateral, veți vedea o fluctuație stabilă, echilibrantă, dar şi o dezvoltare a voinței în A FI OM.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.