Persoana și personificarea denumirilor științifice ale patologiilor

Lumea foloseşte tot mai des denumirile ştiințifice ale bolilor comune şi cele de specialitate cu o credință tot mai puternică de parcă i-ar ajuta cu ceva.

Aceste denumiri sunt doar pentru specialiștii din domeniu ca localizare, în mod special, şi ca un indicativ suport bază al tabloului clinic simptomatologic, după care intervine și laboratorul pentru individuare virusului, bacteriei sau a ciupercii.

Multe persoane vin la medic şi discută foarte pompos folosind un vocabular chiar academic crezând că medicul va lua în considerare cele spuse ca tabu, din păcate, pentru ei este exact invers, doar puțin ca stoc istoric iar acea parte se cheamă „anamneză”.

Am specificat deoarece fiecare individ trebuie să se axeze pe această parte şi aşa se va ajuta foarte mult deoarece doctorul va ține cont de această povestire, cu cât pacientul îşi aduce mai mult aminte din manifestările simptomatologice cu atât mai mult are şanse să se trateze corect.

Deci, nu vă încărcați memoria cu diverse denumiri care nu vă folosesc dar mult mai mult: VĂ FACEȚI UN MARE RĂU, deoarece quanticul va lucra nevăzut asupra dvs. şi a dorințelor, chiar de nu este în realitate o dorință puternică, prin repetare continuă, voi sunteți cu acea chemare, iar subconștientul lucrează după comandă.

În mod mult expres este medicul naturopat care vede efectul zonal dezechilibrat puternic, vă ajută cu un remediu, dar interesul lui va fi direcționat prin diagnosticare pentru a găsi cauza acelei manifestări morbide şi a o stopa, după care a o dizolva prin remedii şi nu medicamente.

Cu cât veți şti să precizați simptomele cu atât mai mult vă ajutați, indiferent ce tip de medic va fi.

Deci, sfatul meu, lumea trebuie să învețe simptomul şi nu denumirea patologică, este foarte, foarte, foarte important pentru protecția individuală şi cea specialistică.

Dacă omul ar învăța doar această parte, care este destul de vastă, lumea nu ar mai fi aşa bolnavă deoarece ar învăța, poate mult mai mult decât un doctor pe anumite sindroame şi în mod special miasmele, modalități şi cauze unde omul, prin cele şapte alimentații îşi descoperă greșeala şi apoi o poate preveni şi chiar stopa.

Doritorilor cărora chiar le place medicina, pentru familie sau pentru propria îngrijire, pot comanda căteva cărți pe care le-am scris cu ceva ani în urmă, altele mai recent, şi vor învăța o sumedenie de lucruri simple anti patologii şi miasme negative, inclusiv remedii naturale care sunt majoritatea la îndemâna oricui. Atunci când nu le puteți procura apelați din nou şi veți cumpăra chiar kituri pentru familia dvs.

Vreau să subliniez clar câteva aspecte:
– în trecut gospodăriile aveau remedii naturale în casă mai mult decât o herboristerie din cartierul sau comuna dvs. – atenție: NU MEDICAMENTE;
– cu 14 ani în urmă m-am hotărât să scriu o carte pe care un om obişnuit o poate citi uşor, se poate acomoda, apoi se poate trata chiar singur, deoarece avem multe zone din țară unde medicul este absent;
– aşa am făcut diverse kituri pe care pacienții italieni le cumparărau, inclusiv cărțile, la început erau sceptici dar după 6 -8 luni îmi spuneau „Grazie dall cuore!”;
– nu fac reclamă pentru mine, deoarece eu nu trăiesc din aşa ceva dar în schimb dvs. veti rezolva „multe probleme săcăitoare”, cum este „la modă” chiar gripa Covid.
– estetică întotdeauna este integrală, pacienții care mă cunosc ştiu că niciodată nu am oferit cremele mele fără a le spune că e nevoie de o diagnoză în prealabil ca să elimine sau să stopeze cauza, altfel procurarea de remedii ar deveni o tarabă de vânzător şi nu de medic naturopat;
– iar ultimul punct, este cel mai deosebit, ALIMENTAȚIA – DEOARECE TOATE REMEDIILE NATUROPATICE ÎN REALITATE SUNT ALIMENTE : dacă fiecare om, care are o palmă de pământ, şi-ar planta de exemplu o salcie pletoasă, o soc, din belşug coada calului mică, păpădie, leurdă, mușețel, coada şoricelului, pătlagină, ceva lumânarică, urzică şi mentă (când se iau remedii homeopatice nu folosiți menta) sunteți cei mai buni doctori la casa voastră; dați și o formă de grădină botanică asigurându-vă şi mult dorita relaxare, ori de cate ori aveți nevoie – aşa sunteți creatorii unei mici grădini naturopatice, care vă va salva în viitor de multe neajunsuri.

Mai țin să sublinez un lucru foarte important: plantele adunate pentru iarnă se pot folosi doar 1 an, după care se aruncă, deoarece proprietățile naturopatice dispar – ideea de bază este că plantele uscate trebuie să ajungă până la noua recoltă (de obicei între 6 – 9 luni; după nouă luni, ca plantă uscată, deja multe proprietăți sunt sub 50%).

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.