PENTRU BĂRBAȚI (Dar și pentru femei)

Întotdeauna am scris foarte mult despre femei şi necazurile lor deoarece, adevărul este că sunt mult mai sensibile şi receptive la problemele lor dar şi deoarece ele sunt cele care dau viață naturii individuale ori de cuplu.

Realitatea este că ele au fost și vor fi mereu „pilonul” casei şi „coloana vertebrală dreaptă” a vieții de zi cu zi; bărbatul este partea din afara casei care duce greul sprijinind mereu „stâplul” casei.

Dar lăsând gluma la o parte sa trecem la lucruri foarte serioase în care suferă orice bărbat după o anumită vârstă – astăzi, în epoca modernismului, clinic am văzut și generații mult mai tinere afectate de acest „sindrom bărbătesc” ce afectează prostata.

De aici rezultă că și femeile sunt în suferință amoroasă, dar mai rezultă că sunt foarte implicate în ceea ce se întâmplă cu soțul sau amicul – deoarece relația poate duce la un declin speculativ.

Am scris ca titlu „Pentru bărbați” dar cred mult mai mult că femeile sunt mai interesate, deoarece…ele sunt cu sensibilitatea, ele sunt săritoare întru ajutor, ele fac orice numai ca totul să iasă bine și toată lumea să fie fericită, ele sunt mamele de pe planetă.

Nu voi explica partea de patologie şi fiziologie fizică deoarece internetul este plin de informații dar voi explica, pe scurt, fiziologia energetică a glandei, alimentația naturopatică şi repercursiunile negative care duc la complicațiile prostatei şi implicit, comportamentul negativ al subiectului afectat.

Din partea fizică spun doar atât – și este un adevăr clinic demonstrat ştiințific dar de mii de ani medicină tradițională a înaintașilor noştri ne-a avertizat chiar în scris: masturbarea şi copulația excesivă sigur va avea repercursiuni negative de timpuriu. După cum observați nimic nou pe Pământ. Eu, vă reamintesc doar ce se poate întâmpla.

Ce facem ca să prevenim astfel de necazuri?

SĂ CUNOAȘTEM UN PIC CIRCUITUL ENERGETIC ALIMENTATIV

In primul rând alimentația prostatei este direct influențată de Meredianul Vezică şi Meridianul Concepțional.
În al doilea rând de Meridianul Rinichi şi Meridianul Intestinul Subțire.

Deci: avem 4 meridiane energetice care pot:
– menține starea de sănatate;.
– echilibra disfuncțiile;
– induce miasme negative sau pozitive;
– conduce la o stare patologică.

Aceste meridiane cu energie quantică sunt legate între ele cu alte meridiane care sunt CREATOARE DE STARE PSIHICĂ – iar aici intervin în forță:
– MEC-ul – Meridianul Energetic Creator;
– MEG-ul – Meridianul Energetic Guvernator.

Pe cap avem două PVQ-uri – Punct de Vârtej Quantic – vârtejuri quantice principale de schimb informațional iar în zona inghinală încă două (pe cap mai avem 4 puncte secundare care în fapt duc la bipolaritate dacă nu sunt alimentate sau echilibrate corect).

Asta nu înseamnă că dacă mi-am pus o pălărie violetă și un chilot roşu am restabilit acele puncte (este o tehnica de cromoterapie), ajută doar în faze incipiente, iar incipent este atunci când se formează miasmele negative pe care nu le simțiți, doar medicul naturopat le poate depista).

În primul rând ALIMENTAȚIA FIZICĂ:
– mâncați fructe și legume de culoare roșie;
– recurgeți la migdale, dar atenție: doar cele care sunt în capsula proprie – deoarece în 24 de ore proprietățile ajutătoare se volatilizează (sub nici o formă prăjite sau coapte la cuptor deoarece, încet și sigur, duc la impotență);
– puneți în alimentația voastră câte o mână de semințe de dovleac proaspete sau în coaja lor (aceeaşi poveste ca la migdale);
– ulei presat la rece din semințe de migdale, in, struguri roșii, dovleac, cate 3 linguri pe zi în salate.

În al doilea rând COMPORTAMENTUL ALIMENTATIV PRIN CELE 7 PUNCTE QUANTISTICE:
– informația reală nu doar de competență profesională ci ca RESPECT UMAN;
– contact permanent cu un medic naturopat pentru a introduce în alimentație și anumite soluții mai concentrate pentru a restabili energia deviantă şi a echilibra diverse organe alimentative;
Dacă m-ați urmărit la cele scrise în trecut găsiți şi restul informațiilor mai amănunțite privind cele 7 alimentații.

In al treilea rand COMPORTAMENTUL PSIHIC:

Totul mai poate porni din autoalimentația cognitivă, şi sunt foarte multe, vă explic pe scurt ce trebuie să facem cu a noastră gândire când se impune negativitatea de a zice:
– „Nu mai suport sa fiu inferior la prestații sexuale.”
– „Nu-mi doresc să văd o femeie plină de sânge (la menstruație).”
– „Nu vreau să am de a face cu femei care vorbesc despre sex.”
– „Nu suport ca cineva să-mi spună că nu sunt bun nici chiar de nimic.”
– „Nu cred că sunt capabil.”
– „Nu mă lasă nici să respire. „
– „În loc de dragoste prefer o „vizionare imaginativă.”
– „Nu-mi găsesc partenera.”
– „Sunt timid.”
– „Nu am succes.”
– Etc.

Toate aceste gânduri trebuie să dispară deoarece sunt alimentative cu miasme negative care sunt creatoare de energii nocive, de aici se va forma și „sensibilitatea” la acea glandă sau un organ care va alimenta indirect ori direct acel dezechilibru.

În ultima instanță să nu fie prea târziu, deoarece intervenția chirurgicală este o ultima solutie dar care nu face altceva decât să vă prelungească un pic viața. La “intervențiile tinere” rezultatele sunt bune dar la vârste mai înaintate șansele se diminuează – în studii serioase s-a demonstrat clar că rata de supraviețuire, după asemenea intervenții, este de 6 luni, cu puține excepți până la 2-3 ani. Intervențiile naturopatice sunt 100% cele mai indicate deoarce curăță inclusiv miasmele negative, iar dacă sunt într-o fază de cronicitate avansată 20% din cazuri vor fi dependenți de remedii (la partea chirurgicală toți rămân purtători de săculețe cu urină, cu schimbarea sondei la fiecare lună și cu medicamente permanente anti infecțioase, deci adio viața).

Sunt multe de explicat dar măcar aceste noțiuni să le rețineți privind partea de fiziologie energo-quantică.

Pe această secțiune iată ultimul sfat: fiți voi, dar recunoașteți adevărul cu nonșalanță, așa veți scăpa de multe neajunsuri sau măcar nu le veți îngădui să apară prea devreme.
Vorbiți cu soțiile voastre sau cu prietenele, sunt sigur că vă vor susține imediat și necondiționat (să nu uitați să faceți la fel cu ele când au probleme ginecologice sau de altă natură), totul face din viață, deci să participăm.

Și alte SFATURI:

0. Bază. Nu așteptați confirmarea fizică deoarece înseamnă că patologia este deja instalată, e la ea „acasă”, căutați sa depistați miasmele quantic, cât mai devreme posibil. Așa veți fi fericiți.
1. Nu căutați „miracole”, nu există, dar e partea sfatului de la un specialist şi aplicația personală cu mare conștiință – se numește Respect Personal.
2. Țineți cont de cele scrise – sunt gratuite.
3. Fiți fericiți cu tot ce vă aparține, chiar cu cele rele – deoarece înseamnă că refuzați sa vedeți realitatea individuală în destinul vostru şi… „înotați împotriva valului”.
4. Urmăriți „ce spun specialiștii” și trageți concluziile – liberul arbitru vă aparține.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.