Pandemia Coronavirus

Această pandemie ne-a prins pe un picior greşit din punct de vedere al evoluției umane ceea ce eubiotic se cheamă:
– decădere personală;
– involuție socială;
– dezintegrarea umanității.
 
Aceşti trei factori reali ne arată în realitatea pământeană următoarele miasme negative iar unele au ajuns ca manifestări patologice, adică sunt deja înscrise în ADN-UL umanoid, ceea ce este foarte grav.

Că un scenariu ne spune de un test, că altul ne spune de o conspirație ori o scăpare intenționată din laborator iar alții vor vorbi de Dumnezeu sau diavol, pentru mine ca medic naturopat reiese cu totul şi cu totul altceva: incultura.
 
Incultura a ajuns pe primul loc în lume prin toate mijloacele materialistice uzate, nu contează ce şi cum, nu contează de repercursiuni, nu contează cine eşti ca om, dar contează dacă ai bani şi poți trişa orice sistem educațional, sau mai pe scurt: legea.
 
Materialismul capitalist a început să dea lovitura de grație societății globale iar oamenii obișnuiți o resimt pe spatele lor pentru un singur motiv: au ignorat aproape totul dând crezare aşa zişilor specialişti care în realitate nu au făcut nimic pentru omenire, apoi, sub politica de managerială de promovare a tineretului, au ajuns la putere oameni fără nici un pic de experiență de conducere umană – a nu se confunda profesia cu funcția , dar chiar la profesie suntem sub nivelul zero.

Înțelepciunea aplicată, prin diversitatea sa expicativă, ne spune clar că o persoană nu poate avea o funcție de conducere decizională dacă nu are vârsta de cel puțin 45 de ani, din care să rezulte şi ani de participare voluntar-cotributivă la dezvoltarea societății, adică:
– prin creații şi inovații personale aplicativ-umane pentru societate;
– funcții mai mărunte de lucru în echipă;
– demonstrații viabile prin proiecte originale;
– profesionalismul personal ca stagii diverse;
– umanismul faptic folosit în cariera sa cu date clare
– umanismul faptic folosit în profesiunea sa  cu date clare;
– recomandările de la oameni în funcție umani;
– etc.
 
MATURIZAREA UMANĂ ABIA ÎNCEPE DE LA 45 DE ANI !
 
Din ce motiv am ajuns în această situație? Vina o poartă fiecare în parte datorită votului acordat unor personaje dubioase dar și a gradului cultural nesatisfăcător al maselor care au privit şi privesc doar partea materialistică individuală la orice nivel.
 
Care sunt aceste miasme negative şi de ce trebuie să ținem cont în prezent pentru viitor:
 
0. IGNORANȚA – a ignora lumea şi faptele pozitive din jurul tău te va reduce la stadiul de primitiv deoarece omul este născut pentru societate.

1. INCULTURA – nestudiind partea scolastică necesară dar în mod special eubiotica, adică înțelepciunea aplicată din pdv energo-psiho-fizic-quantic, această decizie fatală duce clar la idioțism (patologie genetică).

2. MATERIALISMUL – punerea de accent doar pe materialism (bani, palate, pietre prețioase, iahturi, putere, etc.) şi ignorând creația proprie şi idealismul individual, plus social, sigur va duce la un dezechilibru personal dar şi de masă începând cu o îmbolnăvire accentuată ducând la bipolaritate energetică individuală, ceea ce pe scurt se manifestă cu nepercepția realității prin diverse manifestări negative.

3. MINCIUNA – în naturopatie, a minți, deja este o formă cronică patologică de origine psihiatrică.

4. NONCOLABORAREA POZITIVĂ  – acestă manifestare este o baricadă internă şi este de origine spirituală, adică Eu-l nu mai crede în poveşti, basme şi legende, în același timp este şi o problemă socială de natură naturopatică deoarece cineva a indus-o.

Poate cu această ocazie vom înțelege:
– rolul nostru individual-planetar şi destinul uman;
– rolul uniunii şi socializarea;
– de ce apar ciudatele patologii;
– ce rol are energia quantică personală şi de masă;
– cum să ne alegem conducătorii;
– de ce trebuie să învățăm continuu;
– pentru ce trebuie să ne ajutăm reciproc;
– care este motivul consumului alimentar național;
– care este protecția sănătoasă a omului;
– ce remedii folosim ca să ne apărăm;
– ce este cunoştință şi conştiința;
– poate abia acum învățăm ce înseamnă „estetică integrală

Abia după ce cunoaştem cele descrise mai sus, acestă bază mică eubiotică şi naturopatică încercăm să punem o ultimă întrebare: ce este politica.

Voi încheia cu un Medicatrix : pacea se menține prin vigilență şi luptă.
[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.