Nu poți. Poți

Încep această alocuțiune foarte pozitiv dar şi zâmbitor prin impactul său aplicativ răsturnat.
Într-o imaginea transmisă, ca reclamă, era taman invers în propoziție: ” Poți. Nu poți”.
Să vă explic ce înseamnă folosirea unor fraze mici dar cu un scop foarte bine precis în detrimentul umanității.
Adică, inducerea quantistică în speranța Egou-lui de a începe o acțiune dar în final persoana ce foloseşte această expresie va pierde totul – indiferent de acțiunile comise.
Pe partea subminimalului energetic, subconştientul, va percepe ULTIMA COMANDĂ, chiar de tine repetată inconştient.
Indiferent de EU-l bază, Egou-l tău are liberul arbitru DECIZIONAL cu acțiune finală, iar scopul este devastator pentru cel ce începe o gândire benefică sau negativă, ori altă acțiune materială, atunci când finalul este negativ.
Dacă ar fi scris invers ar fi fost în detrimentul SPONSORULUI DE SPOT, deoarece:
„Nu poți” = este un o mică propoziție descurajantă dar care INCITĂ OMUL A EVOLUA.
„Poți” = ar amplifica dorința ta şi ar suprima prima expresie.
Regula de bază este foarte bine fixată în quanticul natural dar mult special pe un om SEMIDEZVOLTAT, va mai uşor de condus; de aceea în trecut nu s-a folosit această tehnică,  omul mai primitiv nu interacționează cu inteligența (Egou-l) ci doar cu Eu-l care insuflă starea sa de nelinişte către CONŞTIENT care este Egou-l.
Cunoaştere = Inteligență = Egou (Supremul gânditor) = Decizie
Primind multitudinea de informații false inclusiv celulele vor acționa după comanda „SUPREMULUI” EGOU, dar mai există mici excepții în care „Supremul gânditor” este anihilat,
DOAR PRIN LUPTA INDIVIDUALĂ CULTURALIZATĂ ŞI SUSȚINUTĂ.
Totul va depinde de:
– mediul frecventat – este alegerea individuală;
– mediul impostat – normal ar trebui să fie în echilibrul piramidei OM, în realitatea de azi este inducția forțată negativ prin toate simțurile naturale ale omului şi conduse antiuman;
– mediul autoanalizat – cunoaşterea şi recunoaşterea înțelepciunii la modul aplicativ și recunoaşterea mediului cultural şi dezvoltarea sa prin autoacțiune.
În această triadă interculturală şi exculturală, filozofia aplicativă depinde de un fir de ață, și fără o educație solidă de susținere, persoana în cauză va fi dezechilibrată şi dezintegrată în timp şi spațiu excomunicat energo-fizic; va rămâne raportul quantic, natural, ce va stabiliza deductibilul NECESAR.
Nimic nu este impresionabil sau extravagant ci totul într-un areal perfect logic şi mult realistic privind viața umanoidului; nimeni din noi, individual, nu va opri evoluția ori involuția unor persoane ci doar doar prin cultură unională, la scară înaltă, se va putea reorganiza decizia benefică pentru Homo Sapiens Recens dar mult mai mult pentru Homo Futuros.
Antropologic s-a dovedit că habitatul prost condus a fost suprimat chiar de natura faptelor umane, acolo unde a intervenit quanticul sunt cazuri izolate dar care țin totuşi de evoluția magnetică a Terrei în evoluția sa orbitară şi galactică.
Pe zi ce trece apar tot mai multe îmbolnăviri iar problemele se multiplică pe bandă rulantă, vinovatul principal fiind chiar omul cu acțiunile sale inconştiente.
Deci, fiți foarte atenți la ce citiți, ce repetați (în mod special în glumă), ce vizionați, ce ascultați şi ce transmiteți copiilor.
Ştiu că se poate. Iar TU, cititorule, POȚI deoarece eşti un om.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.