Nebuloasa multor specialităţi

Atunci când omul a ajuns să nu cuprindă meseria sa, inventând specialități, înseamnă că individul este un retrograd mental iar omul social este involutiv, ceea ce totul va duce la distrugerea comună prin reciprocitate şi periodicitate ciclică ignorativă până la reîntoarcerea în stadiul primitiv.

Plecând de la acest medicatrix simplu o persoana poate alege viitorul personal, indiferent de de legile sociale. Problema omului de azi este „încrederea de sine” ceea ce este o formă de patologie clară datorită miasmelor negative acumulate, conştient sau genetic; formele nu se diferă mult ca simptomatologie dar la bază au un singur numitor comun: forma ignorativă prin autoputerea de sine – este logic că este doar o închipuire, o imagine de ecran a mass-media, unde individul, în realitate, este singur, deci nu face parte din societate.

Individualizarea pe subnişe, care mai de care cu extravaganță uşor aplicabilă dar greu accesibilă (datorită unor interese de clan), duce iară omul la separare de grupul de apartenență, la scară umană şi globală, care printr-un ajutor financiar bine pus la punct, cu circuit aproape închis, face o divizare de ramură (ceea ce înseamnă minciună) în defavoarea societăți globale, milenare, şi în mod special pentru creduli care sunt cei mai periculoşi ca poziției rol: sunt indivizii care în realitate nu respectă nimic, inclusiv status-ul lor de anticomunitate socială, dar au totuşi un singur interes comun AUTOIMPORTANȚA INDIVIDUALĂ ŞI SUPUNEREA CAMARADULUI SĂU SUB O FORMĂ MASCATĂ DE SCLAVAGISM (în mod deosebit sub titlul de „Bos”, care în realitate se numeşte BOU – de la Bos taurus.

Aşa cum în construcții se spune ” Sunt faințar şi nu constructor”, aşa şi-n medicină, lucrurile au luat-o razna rău.

E clar că acolo unde nu este educație nici respect nu va fi, iar dacă nu este respect din start am decăzut la SUBANIMALISM, deci suntem inferiori chiar primatelor.

Durerea mult mai mare este prin intervenția de  „Profesorat post Papagal”, unde acel individ nu face altceva decât să copie fără discernământ şi fără o contribuție personală la INDIVIDUAREA SENSIBILITĂȚII COMUNE CA SĂNĂTATE UMANĂ, PENTRU PREZENT ŞI VIITOR.

Rezultatele se văd clare pe teren unde omul global şi de rând, în special cel de la sate suferă fizic, la oraş psihic, mergând până la acceptul dezastruos:
– că nimic nu trebuie produs dar se doreşte un sprijin financiar;
– unde individul nu are un aport personal dar doreşte recunoaştere cu statut de om şi chiar mai mult;
– trecând peste arta strămoşilor unde fiecare avea timp liber, se ajutau reciproc, erau sănătoşi, adică ARTA DE A TRĂI BINE APLICATIV LA TOATE NIVELURILE (Eubiotica);
– ducând, prin participare proprie, la un dezastru terestru şi distrugând rădăcinele omenirii;
– ca raport Eu-Tu,  Ei-Noi, dar mult mai important: IDENTIFICARE EU-LUI CA SINGULAR, ÎN OPUS CU EGO-UL CA INDIVID-SOCIAL.

Ceea ce am scris în acest articol eu le dau un singur numitor: FIȚE.
Iar cine are fițe are probleme de sănătate.
Cei cu probleme de sănătate să-şi aducă aminte unde-i „fița” lor.
De sunt prea multe „fițe” sigur e nevoie de o intervenție naturopatică sub egida remedială OM.

Întotdeauna, la orice formă vie, raportul sexual este foarte important deoarece este vorba de perpetuarea unei specii, deci se numeşte dragoste.
Atâta timp cât primează dragostea, iubirea este greu de înţeles şi de aceea doar atunci când lipseşte partea viului îţi dai seama de a sa valoare, abia atunci conştientizezi faptul aplicativ al iubirii, ca întreg integrativ, cu valoarea sa, cultura valorii fiind însuşi crezul pozitiv însumat individual plus social.

Specialistica în specialitate este precum arta de a trăi bine dar fără să o cunoşti aplicabil – exact cum ai face dragoste dar fără implicație, doar un trecător vorbăreț.

Logos-ul poate fi aplicat atâta timp cât se repetă, totul având un final.

Restul vă aparține.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.