Mascarada unei naţiuni

Deja este prea strigător în ceriuri şi în ceruri forțate pentru milionarii care nu mai ştiu cum să fure cât mai mult de la stat, statul fiind noi, masa de oameni a unei națiuni.
 
Problema deranjantă se află în mijlocul nostru, adică:
– fiecare guvern de după revoluție a făcut ce a vrut dar, numai bine NU pentru poporul nostru;
– aceiaşi oameni mereu prezenți în mass-media, de pretutindeni, de parcă ar fi zeii super-atotștiutori (pentru ei DA);
– partidele se blamează prin „El nu a făcut. Ei nu pot. Toți sunt mincinoși”, uitând că cu toții au guvernat, au parlamentat, au făcut legile împreună, iar la afirmațiile lor, comune, standard, au mare dreptate indiferent de partid;
– NOI, adică națiunea începând de la individul singular şi inclusiv marea societate, ne plângem pe la colțuri  (vorbesc la modul general) înjurăm, băşcălim, dar suntem dezbinați pe diverse criterii, cea mai periculoasă fiind: incultura;
– o altă problemă, majoră, este tot la NOI: nu ştim a promova omul de valoare de lângă noi din egoism şi invidie;
– ultimele două „mingi” sunt tot în terenul nostru: cea cu care se joacă şi acea de rezervă; după atâta timp „mingea” din teren a devenit uzată, hai să folosim pe acea de rezervă, adică pe cea nouă.
 
Personal cred în independenți şi nu în partide, am experiențe triste, ei vor doar omul manipulativ şi de „restul” se ocupă acei „zei” de mai sus.
 
În acest context apar mai multe paradigme:
1. Pe cine vom vota? Iar aici sunt excluși „membri fervenți” ai tuturor partidelor deoarece ei au ceva promis sau foarte mult de pierdut material şi financiar.
2. Care este criteriul real de evaluare a unui candidat? Foarte mulți nu vor şti – pe această latură merg în special partidele şi se folosec din plin de ignoranța masei.
3. Oare nu ne batem joc de prezentul nostru și mult mai mult de viitorul nostru şi al tinerei generații? Gândiți-vă simplu: orice generație a primit acea bază de a trăi, după piramida lui Maslow. Adică: oxigen (de la natură deoarece nu era poluare), hrană şi adăpost. Dar adăpostul şi hrana au fost muncite din greu pentru ca urmaşii din familie să fie sănătoși. Generația noastră ce a făcut în ultimii 50 de ani? Nimic. Doar vorbe, iar omul doar cu vorbe nu poate trăi, ele trebuiesc şi faptuite.
 
Să nu credeți că am greșit acei cinzeci de ani deoarece în ultima perioadă a socialismului majoritatea fugeau la oraş din opulență şi mult papionism, iar acum (unii din acea generație) acele persoane ne conduc. De unde Doamne experiență politică şi lucru în făptuit când toată lumea se prefăcea ca lucrează iar ei habar nu au ce înseamnă a produce? Iar din acest mic exemplu se trag marile ponoase din prezent. Oare nu este momentul să gândim altfel?
 
Eu aş pune pe prim plan triada agricultură – sănătatea – cultură,  sunt sigur că în maximum 10 ani avem o altă generație şi cu o gândire mult mai sănătoasă decât cea din prezent, am curajul să spun că în cinci ani chiar se poate realiza aceast plan, pentru două motive echilibrante:
studenții actuali să fie preparați cu adevărat şi asta înseamnă că ies deja profesioniști intelectuali, indiferent de meserie, făcându-și meseria din respect de sine;
liceenii actuali cunoscând chiar trei meserii şi majoritatea vor ajunge mână dreaptă a intelectualui;
profesionala pe meserii, unde în realitate este marea forță a unei națiuni (şi jos pălăria în fața lor).
 
Astăzi nu trebuie să stai la oraş pentru condițiile oferite în secolul nostru deoarece ele sunt implementate şi la țară, ba mai mult, cei de la țară au mult mai multe avantaje față de orășeni  (cu toate că în occident nu mai este această departajare – culmea în 30 de ani au rezolvat problema prin RESPECT FAȚĂ DE OM). Oare noi suntem diferiți de alte popoare? Avem cumva gene marțiene și biotipologii venusiene? Nu. Atunci, care-i baiul!? Vă mai dau un răspuns: indolența datorită culturii scăzute. Azi nu se mai face şcoala de pe vremuri, ne place modernismul incult şi fără perspectivă, deoarece prin promisiuni şi înșelătorie totul se destramă. Este un vis iluzoriu să crezi în ceva şi cineva care nu face nimic pentru societate, cel care se implică pentru persoana sa şi a lui familie în realitate nu contribuie cu nimic deoarece nu a trecut de etapa matriarhatului sau a patriarhatului.
 
Este dureros dar este purul adevăr din punct de vedere al gândirii şi al comportamentului.
 
O națiune se ridică  doar atunci când toată lumea participă ca o unitate, după un proiect bine făcut şi cu legi clare, unde funcția te implică mult mai mult și ești direct răspunzător prin cunoştințele tale dobândite și mult mai mult prin conştiință.
 
Planul meu descris este simplu:
– ai mâncare naturală eşti sănatos, asta înseamnă că poți contribui cu ceva în grupul tău;
– dacă eşti sănătos înseamnă că ai bazele unei culturi integrale şi rămâne de a o dezvolta, deoarece cei din urma ta te privesc ca exemplu. Aici intervine automat LCTA-u – Legea Celor Trei Animale (cu toate că două nu sunt animale, dar aşa se spune): maimuța, papagalul şi peştele.
 
Maimuța va copia comportamentul, papagalul va copia vorba iar peştele va fi un mut care aude şi vede dar are ceva mult în plus… cum face, cum nu face, dar de multe ori nu intră în plasă şi ocolește cârligul.
 
Totul de depinde de noi în haosul creat, de noi toți, vom trăi într-o mascaradă continuă dacă nu ne trezim la realitate. Să nu-mi spuneți că nu vedeti şi nu simtiti realitatea înşelătoare. Falsitatea a apărut peste tot şi e mai gravă decât virusul Covid.
 
Copiii noştri ne vor judeca aspru pentru al nostru comportament laş şi frivol.
 
Deja suntem într-un vârtej mare şi ameninţător, ştiţi ce fac vârtejurile distrug totul. Apropo: toate guvernele s-au plans şi se plâng de secetă, uitând că este o tehnică de a aduce ploaia naturală. Sunt câteva state în lume care folosesc tunurile nu pentru război ci pentru a aduce ploaia la nevoie.
 
De aici mai reiese un lucru important: lumea se va imbolnăvi mult mai rău
 
Ca să nu vă plictisesc mă opresc din prima parte al acestui articol, va urma şi partea a doua: „Care Sunt Criteriile Pentru Algerea în Funcție a Unui Om„.
 
 

 

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.