Dieta COMPLETĂ ENG JORDAND

Dieta COMPLETĂ ENG-JORDAND se naşte în anul 2012, la Torino, semnificând „Dieta Eubiotică, Naturală, Genuină-Jordan Danilencu„, care este şi autorul acestei diete.
După un studiu îndelungat, absolvind naturopatia, JD propune un alt sistem de evaluare a dietei dar şi schimbarea sensului de înțeles al dietei prin afirmația sa scurtă şi clară:

POȚI SĂ MĂNÂNCI CÂT VREI DAR CE-ȚI RECOMAND EU

deci, ceva mai mult explicativ, ce este indicat şi scris pe hârtie, absolut nimic altceva.

Un alt aspect, important, al dietei ENG-JORDAND este partea individualizată ca unic după o diagnosticare specifică naturopatică urmărind în mod special MIASMELE.
Partea interesantă, printre altele, este că persoana diagnosticată face cunoştință cu trecutul ei, înțelegând prezentul şi disponibilitatea viitorului echilibrant sau nu – depinzând de decizia sa.
O altă specificație, ce trebuie subliniată cu majuscule:
ACEASTĂ DIETĂ ESTE SINGURA DIETĂ CARE LUCREAZĂ LA NIVEL TOTAL INTEGRATIV ÎNTRU UNIC, DEOARECE CUPRINDE PARTEA ENERGO-PSIHO-FIZIC-QUANTIC PERSONALIZATĂ INDIVIDUÂND NECESITATEA REMEDIALĂ CA ESTETICĂ TOTALĂ, HOLISTICĂ, CARE ESTE BAZA DE PERCEPȚIE ŞI CONVIEȚUIRE UMANĂ CA INDIVID ÎN INTERECAȚIUNEA SOCIALĂ.

Cu această dietă nu numai că este influențat fizicul dar şi gândirea cu acel comportament uman.
La prima vedere totul pare simplu dar în realitate acest tip de dietă necesită foarte multe informații de specialitate şi durează 5-7 zile de muncă organizativă iar câteodată chiar 45 de zile – această perioadă prelungită de timp intervine atunci când miasmele nu se evidențiază în mod real, sunt foarte ascunse, şi dau o altă simptomatologie biocostituțională improntală deformând chiar tabloul clinic patologic.
Complexitatea acestei dietei jordaniene impune în mod clar un studiu de medicină naturopatică dar şi comparativ aprofundată cu date de bază reale, adică eubiotice.
Eubiotica nu înseamnă doar „arta de a trăi” la nivel fizic ci ARTA APLICATIVĂ DE A TRĂI ÎN ECHILIBRU LA NIVEL ENERGO-PSIHO-FIZIC-QUANTIC PERSONALIZAT ŞI SOCIAL”

Şi nu în ultimul rând importanța vitală a unei diete pentru toată viața unde:
– individul, în caz de probleme ocazionale, are un sprijin imediat, prin hârtia document ce va fi afişată în bucătărie;
– fără a apela la un doctor (sau alt specialist) omul în cauză se va auto modela remedial-alimentativ – în raport cu ale lui cunoştințe;
– procesul vitalității va influența decizia pozitivă la nivel celular din toate punctele de vedere;
– gena umană va fi influențată în bine pentru stabilitatea progeniturilor noastre;
– aspectul integral-salutistic prinde forma echilibrantă din prezent pentru viitor prin înțelegerea Eu-lui unde (se aplică Visumlogia Medica) în interacțiunea decizională a Ego-ului (aici se aplică Eubiotica) va naşte o informație miasmatică (dacă va fi de tip negativă intervenția este NATUROPATICĂ);
– cuvântul „familie” are sensul ei adevărat şi se înțelege necesitatea intervenției naturopatice, care întodeauna va fi în beneficiul umanității;
– starea de relaxare va fi cotidiană;
– complexitatea vieții va dispărea;
– multe patologii şi miasme negative vor fi anihilate;
– omul va aplica înțelepciunea ca decizie, resimțind în scurt timp beneficul decizional-pozitiv.

După cum observați sunt prea multe noutăți ce necesită explicate şi apoi aplicate iar aceasta se poate realiza printr-un curs simplu şi a demonstra comparativ toate tipurile de dietologie în raport cu unicitatea acestei diete, foarte complexă: DIETA COMPLETĂ ENG-JORDAND.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.