Cum e cu „M-am tratat de unul singur”?

De când e lumea, omul se naşte cu o teamă şi neîncredere în capacitatea sa cognitivă şi față de semeni, de multe este dobândită şi alimentată prin şocuri, înşelăciuni sociale şi aşa numiții „prieteni”.

Motivele sunt numeroase dar se împart în trei mari categorii şi care se intersectează permanent între ele:
– genetic acumulativ;
– miasmatic acumulativ;
– quantic acumulativ;
– quantic probativ.

De multe ori am întălnit afirmația „M-am tratat de unul singur„. Vă spun sigur că nu există aşa ceva pentru mai multe motive întemeiate şi bine studiate:

a) trebuie să ai multe cunoştințe de specialitate, şi chiar de le ai, tot un maestru ți le-a spus;

b) manifestările suprimate empiric şi care dispar pe o lungă perioadă de timp se vor reîntoarce la un dezechilibru al organismului, şi va fi o a doua manifestare a simptomatologiilor avansate, iar cea de-a treia manifestare la vârsta geriatrică unde corpul debilitat, din cauza consumului energo-fizic, va duce la manifestări excesive şi ieşite din comun prin potența virulentă creată, purtându-vă prin toate spitalele posibile dar fără vindecare şi cu un sfârşit deloc fericit.

c) din cauza papionismului profesional, a erei internautice unde fiecare scrie fără să se cunoască indentitatea reală ori informațională, a bilanțului pecuniar mereu la limită, omul novice tinde a crede totul şi a folosi „metoda” care se transformă în modă – de aici începe psihiatria.

Dar tot el, omul, trebuie să rezolve situația creată prin câteva metode simple pe care vi le scriu în speranța că vă vor ajuta orientativ:

0. La acest punct de bază este foarte importantă DECIZIA INDIVIDUALĂ de a rezolva problema – dacă persoana este indecisă simptomele se vor înmulți, vor înrăutăți situația şi se va ajunge sigur la o patologie; problema este mult mai gravă pentru tinerele familii ce vor procreea fructul dragostei lor transmițând acea stare şi urmaşilor lor.
1. Autosugestia de a acționa pozitiv.
2. Credința că totul este o încercare pentru a învăța şi consolida Eu-l.
3. Eliminarea obstacolelor prin asociere comunicativă socială, ca schimb de experiență, şi ajutor reciproc cu persoane înțelepte.
4. Participare activă la diverse seminarii, cursuri, prelegeri, ca simplu om pentru dezvoltarea ta personală dar si ca prevenție si igiena.
5. În cazuri mai deosebite apelarea la un naturopat, calificat, ce poate interveni cu remedii şi a vă ajuta în igenizarea miasmelor negative sau chiar a patologiei – este mult indicat pentru micuții noştri cu probleme de frică, de toate tipurile – exista remedii specializate pentru fiecare simptomatologie aparte – iar mulți din ei au „scăpări” sub diverse forme fizice.
6. Studiul aprofundat al eubioticii prin poezie şi proza înțelepciunilor.
7. Practicarea Turismului Naturopatic – ce este o noutate dar şi de un real folos aplicativ.
8. Eliminarea „amicilor” negativi.
9. Folosirea de alimente naturale (nu biologice) calmante ale sistemului nervos.
10. Gimnastică naturopatică.

Voi termina această mică expunere printr-un medicatrix personal care o să vă dea de gândit pozitiv permanent:

ESTE NORMAL SĂ NU AI ÎNCREDERE DEOARECE ACEASTĂ NEÎNCREDERE ESTE SCUTUL PRINTR-O VERIFICARE, DAR NU-I NORMAL SĂ AI TEAMĂ ÎN CAPACITATEA TA DE OM ŞI DE CONŞTIINȚA PERSONALĂ ÎNTRU IUBIRE DE SEMENI.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.