CONCEPTUL DE „ESTETICĂ INTEGRALĂ” ÎN NATUROPATIE

Acest concept se definește prin frumusețea corporală a omului în totalitatea funcțiilor sale, la nivel energo-fizic-quantic, de unde apare în echilibru și partea psihică umană.

Acțiunea medicului naturopat constă în:

– individualizarea problemelor fizice, create de organele interne și viscere;

– depistarea miasmelor energetice dezechilibrate;

– punerea în circuit normal a vitalității quantice în unic.

Pe scurt, această acțiune, se cheamă diagnoză naturopatică.

Diagnoza presupune tehnici variate dar ca un tot unitar, cum ar fi:

– comportamentul psihologic;

– pulsologia;

– iridologia;

– kinesologia;

– fiziognomia;

– constituția umană;

– masajul inspecțional energo-fizic-quantic;

– visumlogiamedica;

– diverse teste specifice;

– anamneza (istoricul personal medical);

– testele și verdictele medicilor alopați, dacă exsistă;

– etc.

După care intervin și testele aparatelor de analiză quantică unde fiecare aparat funcțional organic este citit, tradus – însumat vor rezulta peste 250 de teste, în aproximativ 1-2 ore ceea ce include și prima parte descrisă.

De aceea chiar OMS-ul a spus că naturopatul este singurul medic policalificat în medicină deoarece această meserie include toate tehnicile naturale din lume, iar de aici reiese că este și singurul operator holistic.

După cum vedeți nu este o diagnoză obișnuită iar șansa de reușită mereu va depinde de cultura naturopatului, de o parte, iar cealaltă parte va depinde de cultura, voința și dorința persoanei în cauză.

Intervenția doctorului naturopat va fi complexă dar întotdeauna remedierea se va face prin cele șapte alimentații umane unde remediul va fi baza de lucru.

Trebuie să știți că este o mare diferență între remediu și medicament. Remediul natural sau ENG (Eubiotic – Natural – Genuin, este clasa cea mai înaltă și de ultimă oră unde remediul se obține poate și în ani de muncă) unde acest produs lucrează prin igienizare, stopare, atac, echilibrare; medicamentul este sintetic și lucrează doar pe atac restabilind doar zonal și nu integral cum face remediul.

Important de reținut: în realitatea cotidiană 99% va depinde de pacient deoarece factorul principal de execuție îi revine lui datorită respectării ad-literam a posologiei prescrise și a tehnicilor ajutătoare de executat – este un program cheie în care decizia personală mereu va depinde de individ privind aplicația.

Personal folosesc remedii „Casa JordanD” deoarece știu cum funcționează având în vedere calitatea remedială sigură, întrucât toate remediile sunt ENG atent prelucrate, respectând până în ultimul amânunt tehnologiile de preparare conform artei medicale holistice.

După cum observ, datorită evenimentelor pandemice, lumea a început să se regrupreze în jurul înțelepților și a medicilor iar credința în Dumnezeu a devenit mult mai mare și mai puternică, așa cum putem vedea și în istoriile precedente de molimă unde oamenii aveau speranța doar în cei trei categorii amintite mai sus. Istoria se repetă iar asta înseamnă că omul nu și-a însușit termenul de „Estetică Integrală” prin natura sa; că a uitat că și el face parte din natură; că natura mamă oricând poate șterge omul de pe această planetă atâta timp cât el nu trăiește în armonie cu mediul său.

Natura, Dumnezeu, istoria, ne dau o nouă șansă de renaștere și de a face un salt calitativ în viitor cu destinul uman OM. Nu este deajuns doar a vorbi sau doar a citi, ci totul trebuie aplicat luând ca exemplu scrierile sacre, scrierile înțelepților și scrierile medicilor. Poate vi se pare pare amuzant sau înfricoșător dar aceasta-i realitatea noastră în aceste timpuri și cum am mai zis, totul se repetă, deoarece omul este prin într-o buclă temporală a viciului materialist uitând că sinteticul nu face parte din organismul uman, începând cu alimentația, îmbrăcămintea, casa, mediul în care trăiește, învățătura primită falsă, formarea unui crez fals, comportament primitiv.

De aici reiese că estetica nu înseamnă doar a folosi un produs cutanat și să ai o piele frumoasă superficial, ați aranja părul sau ați vopsi unghiile, ci a pune în echilibru absolut toate aparatele funcționale umane.

Normal că se poate folosi doar zonal cum ar fi:

-„Crema dell Senno” (Crema Sânului) indicată femeilor pentru menținerea fermității sânului dar pentru a preveni complicațiile patologice;

– cum este „Crema Dent”, pentru dantură;

– cum sunt cremele „Nonna” și „Nonno” , „Charlotte”, etc. pentru partea facială;

– cum este crema pentru păr;

– crema care dizolvă grăsimea acumulată;

– etc.

Multe femei nu cunosc că fermitatea sânilor, mărirea ori micșorarea se poate face și manual cu ajutorul remediilor ENG, dar și o prevenție miasmatică negativă ori patologică, fără bisturiu, fără corpuri străine organismului și păstrând sănătatea și estetica naturală.

Multe se pot spune despre „Estetica Integrală” dar pentru aceaste informații detaliate trebuie să participați la cursuri, unde cunoscătorul vă va împărtăși din experiența sa (Cursurile sunt susținute prin AEIMC București sau AICTMN Torino) sau efectiv a ține contac cu medicul naturopat al dvs. de încredere – fiecare om e liber în decizia sa.

Estetica integrală a o valoare inestimabilă în evoluția umană, atunci când se percepe și se aplică, ea cuprinde totul:

– de la învățătura și până la decizia persoanei;

– de la modul de gândire și până la comportamentul final;

– de la modul de a trăi și până la acceptul realității quantice;

– de la perceperea miasmelor negative și până la patologii;

– tu, omul, și legătură cu divinitatea.

Suntem la răscruce de drumuri iar de aici depinde de fiecare om în parte ce decizie va lua, eu mi-am făcut doar datoria să vă informez că sunt și alte mijloace de evoluție dar cu mult respect în matca naturală și a mamei naturi care întotdeauna ne ocrotește – dacă știm a folosi puterea ei.

Viața ne-a demonstrat, întotdeauna, că sunt trei factori determinanți în echilibrul uman prin formarea crezului universal și propriu, de la naștere și până la moarte:

– credința în Dumnezeu prin tradiție universală;

– conștiința înțeleptului prin sfatul aplicativ ca lege;

– ajutorul medicului prin fapta sa remedială la nivel uman.

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul:

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.