Cauzele și efectele miasmelor negative

Etiologic vorbind, omul ar trebui să coreleze fapta sa din trecut, comportamentul, cu atitudinea sa din prezent.
Neînțelegerea acestei manifestări va duce întodeauna la acumularea de miasme negative şi transformarea lor în diverse patologii.

Individul în cauză va căuta o salvare prin intermediul medicinii alopatice şi naturopatice dar uitând de prima verigă, foarte importantă, baza sănătății, EUBIOTICA – fiind singura în gradul de preveni miasmele negative şi de a stopa degenerarea lor.
Din păcate mulți vorbesc, puțini cunosc, iar faptic nu se realizează mai nimic privind sănătatea individuală şi socială.
Mereu se iau măsuri (cu metrul), mereu se face publicitate, mereu se bate pasul pe loc din cauza egoismului materialist şi al inconştienței – gândiți-vă: câte patologii noi au aparut?
Oare de ce?

Totul din cauza noastră şi a inteligenței personale reduse – nu mai scriu de înțelepciune deoarece este ca şi inexistentă – privind asimiliarea informației, la toate nivelurile, dar de proastă calitate.

De obicei se foloseşte mediul vizual-auditiv de şanț: am văzut, a spus, mi-a spus.

Am o mică întrebare: dar ce cultură are omul privind eubiotica?

Toți suntem remarcabili în meseriile noastre şi totuşi asta nu însemnează să dăm lecții de viață, nici chiar în sânul familiei atunci când nu stăpânim acel subiect – se mai spune popular „Vezi-ți de lungului nasului ca să nu-l prinzi la cotitură”.

Pentru „a reânvia” avem doar o singură soluție: cuprinderea informației doar de la cei evoluați cultural, oameni care au studiat foarte mult, persoane cu discernământ şi bioetici, individul ce ştie cuvântul RESPECT şi îl aplică, lumea cu viziune largă şi conştiință, omul care doreşte dezvoltare armonioasă prin exemplul personal.

Vă dau câteva sugestii de evaluare: acolo unde „se bate calapodul” doar în extreme (material sau spiritual) deja avem o mare hibă informațională ce sigur ne va afecta negativ în viitor; acolo unde nu este colaborare e clar că ceva pute; acolo unde se promite dar apoi se uită sub diverse pretexte; acolo unde oamenii repetă de trei ori, cu prelungire, „da” veți vedea că totul este invers; acolo unde omul te întrerupe în timpul expunerii tale ortoepice ori îți întoarce spatele şi discută cu altcineva, ESTE GRAV.

Memorați-le şi aplicați în consecință, nu o să vă pară rău să-i lăsați baltă pe acesti indivizi ipocriti, cu lipsă de respect şi falşi până-n măduva lor genetică.

Aşa, măcar faceți o selecție umană şi deja ați făcut un mare pas evolutiv personal – procedeul  se mai cheamă  ISPM  – IGIENIZAREA SPAȚIULUI PERSONAL MAGNETIC.

Dar cum a mai scris, alimentațiile sunt de mai multe feluri dar întodeauna omul este vinovat; iată şi câteva exemple de remedii în corelație cu diverse cauze acumulate:
1. Star of Bethlehem: şocuri
2. Mimulus: frica (în special cea din copilărie).
3. Carbo animalis:

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.