Infertilitatea

Se discută mult despre infertilitate dar foarte mulți specialişti se rezumă doar la partea fizică ştiințifică modernă de intervenție dar din păcate fără prea mari rezultate.

Iar la cele reuşite artificial, toți copii au mari probleme de sănătate mai devreme sau mai târziu, fiind chiar ei purtătorii de Miasme Contraceptive – ceea ce înseamnă o mare negativitate în perpetuarea speciei umane dar şi o decădere evolutivă a rasei umanoide.

Acest neajuns este foarte bine aprofundat în realitatea medicală naturopatică de medicina ayurvedică, tibetană, chineză dar şi de cea zamolxiană.

Sunt „n” tehnici de intervenție iar naturopatia prin comparație (aici intervine medicul cu bagajul său de cunoştințe) stabileşte printr-o diagnoză aprofundată tehnica personalizată ca intervenție remedială.

E un TOT.

În infertilitate, întâlnită din ce în ce mai des, nu se poate interveni cu un singur remediu ori o singură tehnică deoarece miasmele sunt extrem de ascunse. Un doctor experimentat poate găsi cauza infertilitaţii doar în baza unei analize foarte atente.
Iar cauzele sunt cu miile, începând cu cauzele principale, primare, de unde se nasc toate hibridate:
– bagajul de naştere, deci ereditatea miasmelor negative;
– alimentația, nu doar cea fizică – atenție la cele 5 simțuri cunoscute la care se adaugă încă 2 (visul si magnetismul) – dar şi alimentația energo-quantică;
– creația imaginară individuală sau de grup;
– legătura eubiotică dintre persoană şi doctor;
– bagajul de cunoştințe acumulat privind:

– sexualitatea,
– concepția (atenție: nu confundați expresia cu procreerea);
– procreerea;
– familia,
– remediul;

Aceste noțiuni le aprofundez în cursul „FAMILIA„.

Aceste cinci puncte subliniate nasc milioane de simptomatologii negative care la rândul lor crează diferite miasme negative, iar de aici încep problemele care dau în patologii.

La prima vedere infertilitatea este doar un baraj de procreație dar realitatea este mult mai crudă:
– întotdeauna se va găsi o anomalie patologică;
– întotdeauna pacientului îi va veni greu să accepte;
– întotdeauna modernismul va pune piedici;
– întotdeauna pacientul va avea o frustare;
– întotdeauna va interveni partea economică.

Pe Internet găsim soluții care mai de care mai atrăgătoare şi pline de speranțe, vă înşelați amarnic, vă dau doar câteva exemple:
1. Remediile: „TOATE SUNT EXCELENTE” – pentru buzunarul unora – ascunzând detaliile importante.
De exemplu Macca (şi orice produs vegetal), după şase luni puterea curativă scade iar după un an numai funcționează.
2. Tribulus Terrestris, folosit necontrolat are puternice reacții adverse. Se folosește doar pe o perioadă scurtă de timp deoarece produce hiperprostatism, iar bărbații sunt terminați deoarece se ajunge la o prostată benignă cu ale ei complicații; la femei se ajunge la complicații hormonale sau avort; ambele sexe sunt predispuse la hipertensiune şi aciditate gastrica.
Şi lista poate continua.

În realitate toate aceste remedii doar naturopatul le cunoaşte şi numai el ştie cum se fac combinațiile pentru ca un remediu singular să nu fie invaziv.

Am scris despre fiecare remediun în cartea „Infertilita”, scrisă în limba italiană. Bineînțeles că un neofit nu are cum să le aplice deoarece trebuiesc cunoscute şi alte legi, dar ca o cultură pozitivă este foarte indicată această carte, în mod special pentru alți colegi de breaslă.

Ca încheiere, să nu uitati aceste 5 cauze primare și principale expuse mai sus și care conduc la multe patologii.

ND JordanD

[ssba-buttons]
Articol publicat în categoria: Diagnoza, miasme si patologii
Vezi și alte articole care ating subiectul: , , , , ,

Noutati

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea! <a style="color:green" href="http://eepurl.com/g16wzP">Aboneaza-te la newsletter</a> ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.

49 carti de medicina

29 carti de poezie eubiotica

11 carti de poezie clasica in romana/italiana/ucraineana

15 inventii creme ENG

50 inventii parfumuri ENG

200 inventii remedii ENG

Află noutățile

Afla cum sa-ti intaresti imunitatea!

Aboneaza-te la newsletter ca sa primesti lista cu remedii pentru imunitate si articole noi despre medicina naturala si homeopatie.